Tuesday, 13 August 2013

Cerita Shawn Razaleigh

Assalammualaikum


Gua ada blog baru. *terkejut x? kahkah

Ok. Gua serius.
Blog Rasukan Kentut Gua ni masih seperti biasa,
cuma updatenya jarang.
Focus final year brader. Kena study sungguh-sungguh sikit.
Terpaksa hold dulu blog ni
Ampa nak kan gua jadi doctor tahun depan?

So, gua dah terbuat satu blog baru.
Sebuah blog yang lebih ringan dari kapas.
Lebih laju dari Kunalan winger Malaysia
Jemputlah singgah.


Baik. Ada masa nak follow ke apa ke,
sila-sila lah ke http://ceritashawn.blogspot.com

Sayang ampa semua.

Shawn Razaleigh

19 comments:

  1. amboii.. da main sayang-sayang pulak..
    jiwang betul mamat sorang ni.. hahahhaa

    ReplyDelete
  2. Baru sekarang hang nak habaq naa. Nasib mija orang kedua membacanya. ohyeahhh :D Tak nak update pasal raya ke ? XD

    ReplyDelete
  3. hoiiiihh,, hapdate la pasal raya hang ngan baby ,, hehehe

    ReplyDelete
  4. lama dden tunggu update terbaru. haha

    ReplyDelete
  5. ade blog bru la pulak..
    kompom hancor terafik gua pasnie..
    kahkah

    ReplyDelete
  6. sayang ko juge......!!

    p/s : KO merujuk kepada suami aku, bukan encik shawn ye.... hehe

    ReplyDelete
  7. pergh lama tak bukak blog ko , tetibe dapat tau da ada baby baru.haha

    ReplyDelete
  8. rajin kau nak handle sampai 2 blog :p

    ReplyDelete
  9. doktor sila apply sepital jb ye. keh44

    ReplyDelete
  10. banyak betei blog ko.adakah implementasi blog ko menunjukkan bilangan bini atau anak ko nanti?

    ReplyDelete
  11. shawan ajar qaseh letak like kat tepi ni .. kikiki yg de katun tutorial pleshhh

    ReplyDelete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g