Monday, 16 April 2012

Kau kunci cintaku di dalam hatimu. *abah kau tajuk entry macamni

Assalammualaikum

hehehe. hahaha. hihihi.
Ini adalah entry kedua gua minggu ini.
hehehe hahaha hihihi. *bangga kejap
Jarang2 gua update dua kali seminggu, selalu 2minggu sekali
hehehe, hahaha, hihihi. *bangga lagi
Jangan sampai gua riak. Jangan sampai.. jangannn. ok gua tengah riak sekarang. Ketawa riak. kah kah kah

wajah 'riak' hasil carian di google image. sungguh riak bukan?
hehehe hahaha hihihi


Jadi tajuk entry gua hari ini katakunci blog. Atau blog keyword. Atau carian tertinggi dalam blog. Atau, er dah2 lah tu atau, kalau tak faham jugak, pergi makan kismis minda. awrrrr
So mari kita lihat kata-kata kunci pelik dalam blog gua. mari2. mari3. mari4. marilah pergi hari2.



1. Kucing bermulut tapir

Selama gua hidup tak pernah lagi gua jumpa kucing bermulut tapir. Jadi gua bayangkan inilah yang sebenarnya terjadi. awrrr

kacukan antara binatang



2. Kutu makan manusia. awrrr omnomnom

Haramjadahalfonsodealbarbeque apa kutu nak makan manusia? Budak yang search keyword ni mesti banyak tgk sains fiksyen pilem2 omputeh ni. Kutu telah berinteraksi dengan bahan2 kimia di dalam shampoo, akhirnya kutu menjadi besar dan menakluk dunia. wadepakkkkkkkkkkk 

contoh kutu menyerang manusia



3. KETAGIH SEPENDER JANTAN *amekkau huruf besar


ketagih sepender jantan, ketagih spender jantan keragih spender jantan ketagih sepender ajnatan ketagih spernder jantan ketagih sepnder jantan kertagih sepenrder jantan ketahih sepernder janatan. gua tahu banyak typo, gua taip laju2. Kelajuan itu jiwa gua. *bajet
Gua pun tak tahu kenapa gua ulang banyak kali, Rasa tak percaya ada orang search mcm ni. NOARRROMMM.





4. tetet power, aq ske


Apakah tetet power yang disearch sebenarnya? apakah ciri2 tetet power? payudara terlalu kecil, mengendur, berat sebelah? guna kan produk payudara ombak besar. kbai.
kah2. Ini ha tetet yg power.

contoh tetet power



ok lah lu orang semua, sampai sini saja gua rasa. dek kerana gua perati kemain banyak keyword lelucah, gua mohon lu orang baca blog ni dengan bimbingan ibu bapa. Tak kesah lah umur berapa. keh3
jumpa lagi.

p/s: cuti sudah habes bro. last trip; fraser hill
p/s 2: masih riak, 2kali seminggu gua update. kah2

shawn razaleigh awrrrr

Thursday, 12 April 2012

Kenapa kita perlu membenci exam

Assalammualaikum

Baiklah, sebelum bermula,
cuba saudara saudari lihat di sebelah kanan anda ada apa. Kemudian lihat di sebelah kiri, ada apa. Sekarang, toleh belakang pula, dan lihat ada apa. Ok cukup, tadak motif pun, saja ja bergurau. *gurau yg tak lawak. kah3

Hari ni gua tekan huruf 's' dekat new tab dan keluar shawnrazaleigh.blogspot.com dekat autosearch. Dan barulah gua teringat yang rupa-rupanya gua ada blog yg perlu diupdate. kah3. *ok, sekali lagi tak lawak

Berbalik pada tajuk entry. Kenapa gua benci exam? Sebab2nya adalah:

1. Hilang nikmat berak
 Gua tak boleh nak berak selesa dekat2 exam ni. Berak pun tak boleh lebih 5 minit. Masa itu emas. Berak itu coklat-coklat warnanya, tiada bernilai. tak macam emas. Ok, jangan nak geli sangat.



2. Rasa bersalah keluar enjoy
tengah lepak mmg rasa cibeng gila kalau tiba2 teringat exam. pergh skema gila gua.


 ok, gua bukan budak kelabingbing. ni eksen je


3. Blog dianak tirikan
Time nak exam, blog memang terabai. Tangan gatal nak update tapi gua lebih mengutamakan pendidikan. Todddia. Dengar pun dah tahu tipu, *malas, cakap jelah malas shawn.. kah3

pura2 tak kenal blog sendiri

4. zombie

Ya, study tak tidur malam + nescape, tongkat ali = zombie. Kadang2 lecturer pun takut tengok budak2 ni pagi exam. Sesetengah dari mereka siap bawak shotgun kalau2 zombie mengganas.

zombie

So tulah yang tak best nya fasal exam ni.
Dengan ini gua nak mencadangkan supaya exam dilupuskan dalam sistem pendidikan negara kita.
Tapi yang bestnya, abes exam, cutiiiiiiiii :)


shawn razaleigh

r k g fb like

r k g