Monday, 10 September 2012

Bilik air asrama

Assalammualaikum

Semalam hujan lebat gila.
Lagi lebat dari buah rambutan pokok Tokwan gua.
Lagi lebat dari bulu ketiak lu orang yg belum shave.
Lagi lebat dari bulu... ok cukup

Pagi ni, gua bangun tidur dalam keadaan terpaksa.
Sejuk bukan main. Pergi dia sampai ke tulang.
Gua capai remote ekon. Picit butang Off. Habis cerita.

Kaki kiri dan kanan bergilir2 ambil langkah.
Cepat2 masuk bilik air. Dah lewat.
Sambil2 gua mandi bogel (tolong jangan bayangkan, kang batal puasa 6 lu orang)
Gua fikir nak buat entry.
Entry pengalaman gua duk asrama dulu;

ni asrama gua

Dulu gua sekolah dekat sekolah asrama penuh.
Sekolah gua dulu semua lelaki.
Memang hell. Tak pernah nampak perempuan.
Bangun pagi nampak lelaki.
Pengetua lelaki.
Kawan2 lelaki.
Kucing2 dekat situ pun lelaki.
Semut2 pun kebanyakkannya berjantina lelaki. keh3

Ok, gua bukan nak cerita fasal jantina sebenarnya
Gua nak cerita fasal
Tandas asrama gua yang rarenya bukan mainan..
Bilik air asrama.
satu bilik air ada kurang lebih 6 pintu.
4 untuk mandi, 2 untuk buang air.
tapi satu haram pun tak boleh guna.
Semua rosak.


Bilik air asrama
Kalau lu bangun pagi lambat,
Kena terima akibat,
Air bertakung
Sampai buku lali perginya.
Ada juga kadang2 masa tu, gua rasa nak mandi guna heels. awrr.
Hamagadd2. Geli gila kott *gedik



Bilik air asrama.
Semua berpintu tiada
Nak mandi kena pakai boxer.
Andaikata boxer kena curi, mandi bogel jawabnya.

Bilik air asrama
Tempat khusus pertandingan menyanyi.
Juri datang dari bilik air sebelah.
Selalunya juri komen macam Ajai, maki2


Bilik air asrama
Ada satu hari
Hari paling keji dalam sejarah bilik air
Gua tahu jamban tempat nak berak sgt kotor
Tapi. tapiii
Tapi kenapa ada tahi dalam sinki?
Berak cangkung atas sinki ke hape jahanammmm?


cantik terletak si tahi

Ok gua malas nak buat penutup entry. Kalau karangan BM dulu dah kena tolak markah ni
Jadi begitulah cerita tandas asrama gua. Rindu nak balik asrama. awrrr


Shawn Razaleigh





135 comments:

  1. hahah gila cool asrama hg.
    kalau aku ada,hari2 ah dok record

    ReplyDelete
  2. syafiqakarim

    hang nak record org mandi bugil ke hafe. haha

    ReplyDelete
  3. haha . kena hilangkan perasaan malu lah kalau kat asrama kau kan . gempak giler . haha . pasal tahi dalam sinki tuu , aku nak tunggu sambungan cita dia . huhu XD

    ReplyDelete
  4. tak penah duk serama :3
    org ckp seram? hik

    penah duk hustel je :/

    ReplyDelete
  5. cikmun

    hhahaha. kena sambung ke? gua pun tak tahu apa ceritanya. gua dgr dari kawan gua je

    ReplyDelete
  6. zyra

    hehe. seram lah kot. tah. ok je sbnrnya

    ReplyDelete
  7. gua nak tanya. gua nak tanya.
    kenapa gambar last watermark dia shawnzyra????????????????????

    ReplyDelete
  8. Sambil2 gua mandi bogel (tolong jangan bayangkan, kang batal puasa 6 lu orang) <------------------smpi sini je terus xley nk smbung baca....ahahaha

    ReplyDelete
  9. nk mndi wajib wat apa~ bukannya keluar pon..jgn ckpkn kluar, naek pon tak...eh!!... haramjadah lucasss... ahahaha

    ReplyDelete
  10. mmg rare asrama ko -_-
    nasib la asrama aku x cmni sgt.
    Tp part yg ble mandi lmbat tu air btakung 2 mmg betoi sgt.dem!

    ReplyDelete
  11. cis..aku tak dapat nak komen 1st!! grrr..comel la tahi kat dalam sinki tu..mata menggoda..kahkahkah

    ReplyDelete
  12. oleh itu, datanglah ke bilik air asrama perempuan. compem bersih! kah3.


    eh lupa! sekolah ko tak de perempuan.

    -Bella Bell-

    ReplyDelete
  13. ehhh. engko budak sains alam shah ke??? kenal khairul iqbal ibtisan tak??

    ReplyDelete
  14. shawn~~


    pasai apa dasat sangat jamban tu??

    gua kat sini pun hari-hari jadi supervisor tandas.jirus lantai, hantar memo kat budak aras supaya flush toilet..damn gila.

    p/s: boxer pink pokadott..hahahaha

    ReplyDelete
  15. marcella

    hik tu boxer gua kot. haha. pergh bapak rajin hantar memo

    ReplyDelete
  16. anon

    hahah. jibai. bilik air perempuan patut lagi kotor kot

    ReplyDelete
  17. encik h

    hahhaha. tu sbnrnya coklat. sedapp. ce test

    ReplyDelete
  18. hahahaha.....

    samalah...wa cukup bengang bila ada manusia yang tak reti nk jaga kebesihan tandas..haha...cukup sebulan wa duduk pastu wa bla...


    tapi comel wei tahi lu lukis..kahkahkah

    ReplyDelete
  19. hahahaha.....

    samalah...wa cukup bengang bila ada manusia yang tak reti nk jaga kebesihan tandas..haha...cukup sebulan wa duduk pastu wa bla...


    tapi comel wei tahi lu lukis..kahkahkah

    ReplyDelete
  20. syazana

    kann? terjengket2 dibuatnya

    ReplyDelete
  21. syakir rahman

    takpaham lah abam. muhun eksplen. haha

    ReplyDelete
  22. hahahahahahaha.. taik dalam singki yang tak menahan tu..hahahahaha. dapat aku bayangkan..hehehe

    ReplyDelete
  23. dasat...
    seb bek aku skolah biasa je..xduduk asrama..haha

    ReplyDelete
  24. zul

    tu zira lukiskan la. hehe

    tapi best duk asrama weh

    ReplyDelete
  25. unimeow

    keh3. rugi lah lu tak merasa mandi beramai2. haha

    ReplyDelete
  26. boni

    gua syak dia cangkung baik punya

    ReplyDelete
  27. hahaha black list itu sekolah.. geli weii!!!

    ReplyDelete
  28. eee....budak sekolah ko mng pengoto!!!

    ReplyDelete
  29. rien rose

    bkn lu boleh masuk pun skolah laki.haha

    ReplyDelete
  30. eila

    hahahah. dah semua laki gitu la jadinya

    ReplyDelete
  31. setakat aku duk asrama.
    takda lagi yang berak dalam sinki.
    dapi dalam bilik mandi kat lubang air tu ade la.
    geliii..

    ReplyDelete
  32. weii apesal gamba last yg dalam sinki macam comel je? shawnzyra gitu. kantoii awek yang tolong lukis. ko tak reti lukis mende tuu ke camana?macam tak logik je kahkah

    ReplyDelete
  33. syazwan

    tu geli weh, satg air naik betakung. haram

    ReplyDelete
  34. AQ

    haha. kantoi. hehe. susah doh nak lukis :p

    ReplyDelete
  35. azam

    jimbai lah lu, datang melaka tak roger gua. jahanam

    ReplyDelete
  36. bhaha......xtahan gua....(smbil bukak seluar depan singki)

    ReplyDelete
  37. gua kan, tandas asrama gua lebih kurang cam ni ah, lu bayang pompuan pun ganas nak mati. tapi kiteorg blm terfikir la nak berak dalam sinki. hewhew

    ReplyDelete
  38. encik atan

    cepat tepngaruh kau ni hahah

    ReplyDelete
  39. tp tahan jela kan bro..dh namanya tandas kongsi2..sama je la keadaan akk dok kt u dlu..gitu jugak rupanya..huhu

    ReplyDelete
  40. chekgu

    heehe tulah pasal. terima je ;)

    ReplyDelete
  41. alam shah cheras or putrajaya?

    ReplyDelete
  42. time aku dok asrama dlu pn lbh kurang mcm ni je...mmg legend spe yg melabur dlm sinki tu smpai skrg xdpt detect spe yg buat...hahahahah :P

    ReplyDelete
  43. air bertakung tu sangat betoi wei. kadang2 rasa nak samak kaki hoi. wah dulu pintu tnds mcm tu jugak. kena kemban oi. wkwkwkwk.

    ReplyDelete
  44. ish! ish!
    teruk amat budak2 asrama penuh ini. kata bijak pandai... (",)

    ReplyDelete
  45. hakhkahk citer pasal mandi bugel.. citer pasal tahik.. mmg lazat di baca klu pandai lukis dan olah ayat...
    mohon otograf Shaw blh??? ekeke

    ReplyDelete
  46. waaa comel..tahi is everywhre.ahhaha weyh ang... entry ni dh cop 18sx tak? ada montot tu.hahahah mohon ajar cara berak kat sinki..puas dh nk mebygnya..:P

    ReplyDelete
  47. hahhaha...asrama....bsela tuh...tp cter kt sinki tu..euwwwwww,,

    ReplyDelete
  48. jgn kata asrama . sekolah biasa pun sama ja mcm asrama shawn . haha . tapi masalahnya kat sinki tu .

    ReplyDelete
  49. han

    lejen2. kalau berak cair lagi haru gua teka, hhaha

    ReplyDelete
  50. cik bulan

    pa barang kemban, bugil teruih. haha

    ReplyDelete
  51. tips kuruih

    terlebih bijak la tu kot.

    ReplyDelete
  52. potia

    utk lu, gua tibai sain kat montot

    ReplyDelete
  53. zaxx

    blog gua mmg sumber porn kedua lepas redtube.hHahaha

    ReplyDelete
  54. tinta

    bestt kan duk asrama mcm2 pengalaman

    ReplyDelete
  55. nanie

    hehe. kalau dah nama budak sekolah. mmg tandas mcm harramm.hee

    ReplyDelete
  56. menipunya, tandas aku ok je, ko syahbandar kan dulu?

    ReplyDelete
  57. sapwan

    aku laksamana lah. tandas bwh. budak syahbandar haram skema.

    ReplyDelete
  58. demn!

    hina dina bilik air mcm tu

    mana maintainance team nih?

    ReplyDelete
  59. bapak ah sengal gile sape yg tinggalkan taik dkt sinki. oh my god @-@

    ReplyDelete
  60. halo geng apakah

    oh sekolah alam shah

    member aku ada situ dulu

    memandangkan takde mutual fren, mungkin batch lain2 la kot

    tandas asrama laki memang ohsem kan.
    asrama lama aku pon lebih kurang je camni

    ReplyDelete
  61. Hahaha. kelakar habis cerghita lu ni =D

    ReplyDelete
  62. hahhahahah tak bole blah berak dlm singki toilet slalu tersumbat kot

    ReplyDelete
  63. tak dapat dibayangkan laki wa masa skola kat situ..=="

    ReplyDelete
  64. eh ehehhhhhh...cam tu ek, kalau asrama lelaki hahaaaa

    ReplyDelete
  65. tudia aih bilik ayaq ! tahi dok dlm sinki ! hahaha mmg gangnam setai sguh aih! hahaha

    ReplyDelete
  66. pengalaman dok hostel..
    memg akan ada tahik tahik yg bertangkung dl jmban samapi bersepah.. tak paham aku manusia jenis ne

    ReplyDelete
  67. hahahaha.. gile rare toilet asrama lu..

    ReplyDelete
  68. bapak lah pengotor budak2 laki skolah ang weyh!! gelimat haku!!
    btw tahi last tu sgt cute,kmsalam dye ekh..hahaha

    ReplyDelete
  69. giler ah,dlm sinki pun leh jd..OMG

    ReplyDelete
  70. kahkahhaberdekahhh!!
    *muntah hijooooooo!...

    ReplyDelete
  71. "seram" giler citer bilik air asrama kau ni.. "ketakutan" aku membacanya..











    pssst, nk muntah pink boleh??

    ReplyDelete
  72. entry lu dah nk expired wa baru nk merangkak dtg bace. buleh gittew? kahkah

    gmbar last tu knape comel sgt? hahahahaa

    ReplyDelete
  73. klakar la cerita ni + kredit utk picta yg best. suka

    ReplyDelete
  74. taik kat sinki , perghhh terbaik lah spe berak situ , hahaha

    ReplyDelete
  75. cuba tgk tahi tu tersenyum manja gitu...
    eh, xde blogger ilihan plak ke

    ReplyDelete
  76. member wa pernah berak dalam laci locker senior..kah kah kah

    ReplyDelete
  77. hahahhaaa... nasib aq x penah tinggal kat asrama mcm nie... geli deeer... meremang bulu roma... hahhahaaa
    kat hostel U pon lebih kurang laaa... tapi bersih cikit sebab makcik cleaner selalu bersihkan...

    ReplyDelete
  78. kotak mancis

    hehe. makcik cleaner ktorang cunnn. *tiba2

    ReplyDelete
  79. korn

    takde, gua dah lama tak blogwalk la

    ReplyDelete
  80. syafiq coklat

    takde tempat cantik dah kot

    ReplyDelete
  81. cheery

    hehe. taktahu cemana nak cuci

    ReplyDelete
  82. kawaii

    hehe. kannn? tapi best woh duk asrama

    ReplyDelete
  83. anamizu

    hehe. seb baik tadak berak setai gangnam

    ReplyDelete
  84. rajanah

    hahah. dia pun mesti byk pengalaman

    ReplyDelete
  85. bella

    hah sebab tu lah kot sumbat. hehe

    ReplyDelete
  86. amyzana

    hehe nak wat cemana dak serama

    ReplyDelete
  87. bukan kosong

    mntnance pun dah tak larat kot

    ReplyDelete
  88. rizwan

    jgn nak geli sgt. hari2 kena hadap dulu

    ReplyDelete
  89. wey siapa berak dalam sink weyyy ?? eeeee geli. loya plak walaupun tahi caryoon tu comel! hahaha. ee gila tak senonoh toilet asrama macam tu. :/ kalau perempuan, dah nangis2 call mak suh ambik bawak balik umah. hahahha

    ReplyDelete
  90. ya allah, mcm mne lh awk bleh hdup dgn keadaan sebegitu rupa. Law sya. Rela menumpang kt umah owg law mcm nie lh gayanya

    ReplyDelete
  91. entah2 tahi ang kot tapi pesen taknak mengaku..hek4

    ReplyDelete
  92. Dahsatnya tandas asrama skoleh lu.. Ish2! #_#

    ReplyDelete
  93. hahah.. lawak la katun nmpk muntot tuuu... x penah dok asrama..eh dulu penah la skali time seminar spm..tp 2 hari jek.. hihi.. deqla follow sini jugak tau! =)

    ReplyDelete
  94. weeyyy...ingt wa lgi x weyy?setahun dh xjenguk blog lu..bz btol wa setahun yg lalu..smpai dh jd blur ble bkak blog..wa jemput lu haram xdtg kan...mentang2 dh jd retiss skang..hahahha






    p/s 3: npk x komen wa xde kne mngene ngan entry lu..hahahha

    ReplyDelete
  95. ha ha ha.. nmpk sgt style budak laki mcm tu..
    agaknye mcm tu la sekolah aku dl.. ish3..

    ReplyDelete
  96. dasar tak sekolah punye budak berak dalam sinki!

    ReplyDelete
  97. satu faktor aku x bersekolah asrama.. hahaha..

    ReplyDelete
  98. eeee.....xjd nk mkn mekdi tgk...hahhahaa....biasa la asrama kan...

    ReplyDelete
  99. hahaha... sebijik cam bilik air matrik aku dlu. tp x pernah lak jumpa tahi kat atas sinki. bole kata asrama ko teruk lg drpd aku.

    ReplyDelete
  100. Hiperbola, sekolah kite xla teruk canggini dulu~~~

    ReplyDelete
  101. Rajin beno selit2x gambar.. ^^

    ReplyDelete
  102. aku benci..
    aku benci

    asal ko ade bakat lukis tahik cantik2..??
    AWRRR

    ReplyDelete
  103. faham perasaan mandi sambil kaki terendam -,- pernah jua merasainya . rasa tak bersih sebab cuci atas tapi kaki kotor,. euuw. first time datang sini . ohsem blog ni =)

    ReplyDelete
  104. mate aku tak kalih dari tengok montot laki tuh..haha..meh join blog aku jgk..http://blogyangkosong.blogspot.com/

    ReplyDelete
  105. dalam singki?? arh.. xberani nak bayangkan..

    ReplyDelete
  106. demn! hina dina bilik air mcm tu mana maintainance team nih?

    ReplyDelete
  107. eee....budak sekolah ko mng pengoto!!!

    ReplyDelete
  108. haha...aku x tau cmna aku boleh terjebak dgn kancah katahitan di blog ko...ni smua gara2 aku google "cara nk hilangkan bau tahi jamban".... btw great/nice thread u have...aku yg dah koje ni tetiba plak tringat zaman blajaq aku...huhu...dah 10 thun tnggl zaman asrama..

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g