Saturday, 30 June 2012

Tidak fokus atau terlalu fokus. WADEPAK. *taktahu nak buh tajuk entry.


Assalammualaikum

Kali ini entry berkaitan isu sejagat. Kemain gua guna perkataan sejagat. wahaha
Lu orang pernah tak menghadapi situasi,
dimana orang yg lu tgh bersembang tu, tidak fokus.
Memang BbqWtfWwf urang2 begini. awrrr

Biasanya orang-orang macamni tak fokus sebab
dia tengah fokus kat benda2 lain yang dia tengah buat
macam main game.


Dota. Sebuah permainan berkomputer yang digilai ramai.
Gua pun pelik. Dota ni hape? donut gua tahu lah.
yg penting gua anti dota.
Sebab gua dah tgk ramai budak2 dota sangkut exam
sbb taktidur malam main dota.
apakejadah?
kalau taknak tidur, pergilah layan porn, layan dota paddia? kbai. hahaha
muhun budak2 dota tidak buttthurt.

SMS gepreng boipreng

Kadang-kadang tu main sms sampai tak tahu apa yang tgh berlaku kat sekeliling.
Gua menyeru semua manusia sejagat masukkan fon dalam poket bila tgh melepak dgn kawan2. *guna perkataan sejagat lagi. hebat jugak BM gua ni. kui3

cth main sms sampai tak perasan sekeliling

*kadang2, gua pun terkeluar jugak fon dari poket. wakaka

fikiran merewang berangan


haha. Yang ni selalu berlaku kat gua jugak sebenarnya.
Beriya tanya pukul berapa.
Bila orang tu dah bagitahu jam pukul berapa, tiba2 otak gua bagai ada shield captain america.
Lantas gua mengajukan soalan yg sama kembali. kemain lantassssss. haha awrrr

Sebelum berpisah gua nak tanya satu soalan:



kbai.
Blogger pilihan entry ini: Korn el Jr

shawn razaleigh

114 comments:

  1. korn baru follow?? What the tuttttt

    ReplyDelete
  2. HAHA.. tang tanye jam pkol brp tu memey salu kne. tak fokus satu. melangokk lebih. ape dia ingt , x taw lerrr..
    huh

    ReplyDelete
  3. zarra

    kah3
    masalahnya gua pun salu buat mcm tu kui2. mikir masalah negara kot :p

    ReplyDelete
  4. hahaha. tak fokus tu standard...

    :))

    ReplyDelete
  5. maaf shawn.
    aku tak fokus time baca entry hang.
    taktau apa tajuk dia.
    muahahah

    ReplyDelete
  6. rapunzell

    dok pokus kat boipreng leteww

    ReplyDelete
  7. chemay

    noaromm. chemay mai sini sat. piat telinga. haha

    ReplyDelete
  8. apa motif letak gmbr bajet hot? muahahaha!

    ReplyDelete
  9. hahahahahaha =D
    Like rajah 2...wadepak betoi la...

    ReplyDelete
  10. cik tikah


    haha. baru berapi sikit. kuahahaha

    ReplyDelete
  11. cik sally

    kemain pakai rajah. haha. igt skolaah rendah ke hape?

    ReplyDelete
  12. ape kes aku scroll balik tgk tajuk...??
    (- -") dam*

    ReplyDelete
  13. paseipa letak gambaq john abrahamas kat bwh tu?

    ReplyDelete
  14. han

    haha. idak fukus. anti anti anti :p

    ReplyDelete
  15. zyra

    amboih kemain sempoi duk spiking naa? :p

    ReplyDelete
  16. fikiran gua melayang2 td baca entry ni..xtaw cter psal apa... so tajuk pon xtaw nk bg apa...aahahahah

    ReplyDelete
  17. syakir rahman

    cucuk idung kang. muhun fukusss.

    ReplyDelete
  18. haha. aku suke tanya jam pukui bapa -,-'

    adeh

    padahal tangan tengah pegang enpon

    padahal bole tgk enpon tu pukui bapa..

    -,-'

    habit

    ReplyDelete
  19. syazan zain

    hehe, tu mengada je tu. awrrr :p

    ReplyDelete
  20. Part tanye mase tu yg selalu happen..hehe

    ReplyDelete
  21. syazlina

    kannn? pelik gua dgn diri sendiri. haha

    ReplyDelete
  22. bhahaha:)) tau xpe:3 mcm hampeh dpt membe gitu gaya. erkkk. wa pon cenggitu jugak. k bai **==

    ReplyDelete
  23. anissa hg tuah

    kah3. beliau mmg smart selalu.haha

    ReplyDelete
  24. dayah jelita

    pesen gelak komen ni, gua lipat juagak masuk poket. hukhuk

    ReplyDelete
  25. bai

    semua org tak lari dari buat pernagai tak siuman ni.wakaka

    ReplyDelete
  26. shawn..

    cadangan lu tentang tengok porn tu gua bangkang!!

    tak fokus..awrr

    ReplyDelete
  27. lu tak fokus sebab lu asek dating dating dating bg gua jeles sbb gua takde dating dating dating mcm lu awrrrrr.

    err tajuk tadi ape eh *scroll naik atas*

    ReplyDelete
  28. benda nie slalu jd bila sembang dgn budak couple,boleh pulak senyum sorang-2 kan..

    amboi omputih belakang tue

    ReplyDelete
  29. hahah ada member gua sorang tu putus ngan pakwe dia sebab pakwe dia gila dota. kejadah kahkahkah

    eh apesal lari2 je otak gua bila bace entri hang ni shawn hahah ssh sgt nak pokus ni wkwkwkwk

    ReplyDelete
  30. ooooooo... anda tidak tahu kenikmatan yang sangat terserlah didalam DOTA....

    **kat dunia sebenar tak boleh membunuh... tapi dalam DOTA boleh membunuh... sebab tu kene fokus supaya orang tak bunuh kita... hak hak...

    GODDDDLIKEEEEE...

    ReplyDelete
  31. lu takyah lah nak tayang pic lu kat penang, haremmm je T__T

    ReplyDelete
  32. aah, lagi satu. hang toksah duk cakap utaqa dah lah, lidah pendek. hahaha ok maksud gua bunyi pelik

    ReplyDelete
  33. marcella

    tgk porn bulih ka tak fukus? bincangkan

    ReplyDelete
  34. syazana

    ang lah tak pukus. aku tanya tajuk tak tawww. awrr

    ReplyDelete
  35. rerehalim

    haha mana ada asyik detim. caittt dok nganjing gua blk awrr

    ReplyDelete
  36. ngok ngek

    omputeh blkg tu jgn kesah sgt. kesahkan org itam dpn 2

    ReplyDelete
  37. AQ

    jimbit putuih sebab dota? haha jadah

    ReplyDelete
  38. alepridz

    first blood. kottt yg slalu gua dengar

    ReplyDelete
  39. pirah

    oih, hang tak kasik aku ckp utagha apahal? hahaha

    aku maiii kuliiiim hg tawww?

    ReplyDelete
  40. yang ni aku tak paham.. apesal plak aku jadik blogger pilihan? aku menang ape2 ke? atau kau nak cakap kau turun penang tak habaq mai kat aku.. kan kan kan...
    muehehehe

    ReplyDelete
  41. @korn

    tadak aih, aku nengok blog hg kemaih. tu aku duk pomote. kui3.

    nanti aku mai lah lagi :p

    ReplyDelete
  42. haha, anti lah. harus fukus ke garisan penamat :p

    ReplyDelete
  43. muka macam hero penggali kubur le.. (",)

    ReplyDelete
  44. blog tips


    wakakaka. mmg gua lah hero cerita tu

    ReplyDelete
  45. meh aku buh tajuk.. "lagha", ok x?? yela, aku pun kenkadang mcm tu, mamung.. leka sgt dgn fon..tp yg game xde la leka sgt sbb aku pun xtau apa tu dota.. aku tau Dote san je, exbos aku.. yg duk sms tu, hurmm, aku penah langgar tiang..bangang gak rasa.. psl jam lak, aku xtanya cenggitu sbb aku pakai jam tangan..
    ok..sekian.. kemain panjang komen aku..


    ehhh, tu ang ka?? hurmm, boleh buat stock anak ikan ceq.. kahkahkah.. ermm, mahap, gurau ja..

    ReplyDelete
  46. tajuk entry yg sesuai..
    "sejagat dan jeragat adalah 2 bnde yg belainan tp lebih kurnag bunyinya.." sekian

    ReplyDelete
  47. bila kakimu ada cagu!! betul tak??hehee

    ReplyDelete
  48. kah kah kah..nanti wa buat entry counter pasai nih!!bukan counter strike weh!

    ReplyDelete
  49. Erk..eh..kena scroll balik tengok tajuk sebab errr.. kantoi tak fokus..ahahah :p

    ReplyDelete
  50. tgk je gambo hot terus lupe tajuk..haihh!!

    ReplyDelete
  51. lupa dah nak komen ape akibat tak fokus haha

    ReplyDelete
  52. aku ralit kalau mandi lagi2 time sental celah kelengkang tak pasan kalau org 3gp aku aww

    ReplyDelete
  53. mizz tina

    haha. kalau ada anugerah pengkomen mmg blog lu la pemenang nya. ehehe

    ReplyDelete
  54. chikova

    arrom, sumpah lagi tadak kaitan dgn entry hehe

    ReplyDelete
  55. boni

    haha! salah gila2 dah tu weh. awrr

    ReplyDelete
  56. mk

    lu nak buat apa muhun roger ke gua nanti

    ReplyDelete
  57. diana ajis

    cehh dah agak dah. awrr

    ReplyDelete
  58. lovelywa

    gua tgk diri sendiri pun gua lupa diri. ehhh

    ReplyDelete
  59. inche

    tolong ingat balik ada shield ke hape

    ReplyDelete
  60. afzal

    apa kelucah sgt. sapa nak amek 3gp lu weh? ahhaha

    ReplyDelete
  61. hahah..lps da gelak byk lupa jap tajuk aper daa~

    ReplyDelete
  62. hahahak . nombo tige tu selalu la jugak . sampai lupe dah pukul berape .baru bape saat tengok jam nty tengok balik . akekekeh XD

    ReplyDelete
  63. slalu hilang fokus..ape pun tak bole..

    ReplyDelete
  64. aryana

    hehe. eleh padahl idak pukus. awrr

    ReplyDelete
  65. ainie

    tulah
    kepala otak duk mana pun tak taw,. ehhe

    ReplyDelete
  66. pecinta pink

    ilang pukus takpa, jgn ilang laki bini :p

    ReplyDelete
  67. la baru pasan lu ada tanya soalan pic last skali tu..sori la gua terfokus kt punggung girl blkg tu la der..

    ReplyDelete
  68. little less

    dok nengok pungkok ja keja. lain kali aku tunjuk pungkok aku bagi ang fukus. wakaka

    ReplyDelete
  69. pic akhir tu pandai beno kenakn mnusia sejagat! pheww.. gune sejagat jugak :P

    ReplyDelete
  70. AAAHH AAAAHHH AAAAHHHH AAAAHHHH AAAAAAHHHH AAAAAHHHH AAAAAAAHHHH MENGERANG MALAM NI

    ReplyDelete
  71. onie paling benci orang ajak borak time kita duk balas mesej -..-"

    ReplyDelete
  72. Bila baca entry nie automatik hilang fokus.. pelik pun ada.. ntah kenapa.. hish..

    ReplyDelete
  73. mmg geram bila kita cakap bagai nak rak dengan dia tapi tiba2 dia tanya "eh,ko cakap apa tadi".

    wut the..rasa mcm nak sepak je.haha
    btw,gambar bawah tu kat penang kan ?

    ReplyDelete
  74. haha sengal
    ape tu dota Cendol pn tak tau la..bebudak laki slalu main tu dota..
    btw,best tak lagu pelik kat belog tu?haha follow u here

    ReplyDelete
  75. aq tahu entri kau ni gay..nak tnjuk muke kau kan? hahahha :P weyy sah adee awekk..tayang..pewittt..tahniah ahh wey..:P

    ReplyDelete
  76. kemain ramai yang komen entry ko. femes betei ko ni. haha

    ReplyDelete
  77. bella bell

    gua paksa depa komen ni

    ReplyDelete
  78. eykaa

    gay jadah? haha
    gua ada awek kot :p

    ReplyDelete
  79. wa rasa wa dah komen banyak kali..jadah hafe xde pon..sobbsss -__-'

    wa nak counter strike entry lu nih nanti amacam?

    ReplyDelete
  80. owh..ade..wa baru perasan..jilaka!

    ReplyDelete
  81. cendoll

    tulah fasal. best2. dua2 lagu pun best :p

    ReplyDelete
  82. @mk syahir


    lu keje menyepam je apa keje ni? awr

    ReplyDelete
  83. aalia

    aah kat penang, hang mai penang ka???

    ReplyDelete
  84. onie

    uik tu terbalik. patut nya depa yg benci bila depa ajak borak, kita main msg -_-

    ReplyDelete
  85. jajam!

    lucahhh na komen kenapa? hahaha

    ReplyDelete
  86. tajuk kau sumpah tak nak kalah nokss. haha.

    ReplyDelete
  87. asyiqin

    hahaha

    takboleh fikir. dak fukus

    ReplyDelete
  88. x minat dota. harap mak jah.

    ReplyDelete
  89. woipp. bila lu nak jadikan wa blogger pilihan lu..

    p/s : tak fokus la tu buat tak tau je tu..kakakakak

    ReplyDelete
  90. rase mcm nak tumbuk je gambar last sekali tu

    ReplyDelete
  91. aswadz


    sama lah kita. apa pun tak taww

    ReplyDelete
  92. cik kiwi

    sabaq na.. nanti claim. gua dah ada list :) tunggu ja

    ReplyDelete
  93. wadi

    hg nak tumbuk ka nak kiss? wakkaa

    ReplyDelete
  94. ni small matter ni pak..bwk jer mmber lepak kt kubur..klau x pn lpak dpn jengkaut yg tgh brgerak..knfim fokus derr

    ReplyDelete
  95. hahaha..normal la tu..kdg2 tibe2 je terberangan sekejap..lost skjap..

    ReplyDelete
  96. tugau

    haha apa ke gila idea kau ni?

    ReplyDelete
  97. cik mun

    tulah. tak boleh kawal.hekeeke

    ReplyDelete
  98. tanya jam byk kali kes nak date kot.haha sempoi la blog

    ReplyDelete
  99. gua pokus kot stiap uruf yg lut aip ni derrrrr..gua rase lu da bole jd model spender armani excang lahh der,lu posing srupe itu nak jd mdoel spender

    ReplyDelete
  100. hahaha.. dr atas sampai bawah duk gelak..aduh, sakit perut mengekek tau

    ReplyDelete
  101. hahahaha mcm biasa, gelak tak terhingga XD lebih kurang mcm aisyah jugak la..bila ada org duk bercakap bukannya fokus, menerewang tahkemana..haha

    ReplyDelete
  102. memula aku ada idea nak bg tajuk entry kau, tp lepas tatap gambar kau terus hilang ingatan 0.0004 saat..haha

    ReplyDelete
  103. Lu rindu gua kan shong?? Elehh haha

    ReplyDelete
  104. ok,, aku dah baca sampai entry ni,, bila la nak khatam, aku cam baju hang dalam entry sama ngan baju ngan dengan awek hang kat sidebar,, kemain naaa,, hahaha.. ok,, nak sambung gelak,, :P

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g