Monday, 16 April 2012

Kau kunci cintaku di dalam hatimu. *abah kau tajuk entry macamni

Assalammualaikum

hehehe. hahaha. hihihi.
Ini adalah entry kedua gua minggu ini.
hehehe hahaha hihihi. *bangga kejap
Jarang2 gua update dua kali seminggu, selalu 2minggu sekali
hehehe, hahaha, hihihi. *bangga lagi
Jangan sampai gua riak. Jangan sampai.. jangannn. ok gua tengah riak sekarang. Ketawa riak. kah kah kah

wajah 'riak' hasil carian di google image. sungguh riak bukan?
hehehe hahaha hihihi


Jadi tajuk entry gua hari ini katakunci blog. Atau blog keyword. Atau carian tertinggi dalam blog. Atau, er dah2 lah tu atau, kalau tak faham jugak, pergi makan kismis minda. awrrrr
So mari kita lihat kata-kata kunci pelik dalam blog gua. mari2. mari3. mari4. marilah pergi hari2.



1. Kucing bermulut tapir

Selama gua hidup tak pernah lagi gua jumpa kucing bermulut tapir. Jadi gua bayangkan inilah yang sebenarnya terjadi. awrrr

kacukan antara binatang



2. Kutu makan manusia. awrrr omnomnom

Haramjadahalfonsodealbarbeque apa kutu nak makan manusia? Budak yang search keyword ni mesti banyak tgk sains fiksyen pilem2 omputeh ni. Kutu telah berinteraksi dengan bahan2 kimia di dalam shampoo, akhirnya kutu menjadi besar dan menakluk dunia. wadepakkkkkkkkkkk 

contoh kutu menyerang manusia



3. KETAGIH SEPENDER JANTAN *amekkau huruf besar


ketagih sepender jantan, ketagih spender jantan keragih spender jantan ketagih sepender ajnatan ketagih spernder jantan ketagih sepnder jantan kertagih sepenrder jantan ketahih sepernder janatan. gua tahu banyak typo, gua taip laju2. Kelajuan itu jiwa gua. *bajet
Gua pun tak tahu kenapa gua ulang banyak kali, Rasa tak percaya ada orang search mcm ni. NOARRROMMM.





4. tetet power, aq ske


Apakah tetet power yang disearch sebenarnya? apakah ciri2 tetet power? payudara terlalu kecil, mengendur, berat sebelah? guna kan produk payudara ombak besar. kbai.
kah2. Ini ha tetet yg power.

contoh tetet power



ok lah lu orang semua, sampai sini saja gua rasa. dek kerana gua perati kemain banyak keyword lelucah, gua mohon lu orang baca blog ni dengan bimbingan ibu bapa. Tak kesah lah umur berapa. keh3
jumpa lagi.

p/s: cuti sudah habes bro. last trip; fraser hill
p/s 2: masih riak, 2kali seminggu gua update. kah2

shawn razaleigh awrrrr

112 comments:

  1. HAHA, Paling sengal siapa carik ketagih spender jantan tu ahh. HAHA, Tak boleh bla betul. kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Oh jejem,

    memang ketagih budak tu gua teka

    kita terima jelah ya. kah3

    ReplyDelete
  3. gua dah agak lu gay..kahkahkah :P

    ReplyDelete
  4. eyka

    demmm? mana ada keyword gay ngong

    ReplyDelete
  5. AHAHA. kutu makan manusia tu mesti budak bawah umur punya kerja

    ReplyDelete
  6. ngaaaa...tetet power....senget!hahaha

    ReplyDelete
  7. HAHAHA!! lawak gila! ketagih spender jantan.. haha

    ReplyDelete
  8. hahaha..sejak bila blog lu ni dah naik taraf jd blog 18++???


    lepas ni gua kena baca dgn mak gua..hilang la privasi gua..

    ReplyDelete
  9. chiah

    poweh weh ultramother tu punya power haha

    ReplyDelete
  10. faten

    ang tosah buat2 tu bukan ang yg search

    ReplyDelete
  11. marcella

    sejak keyword semua lelucah. ha ha ha

    ReplyDelete
  12. apsal semua lelucah ni?? yg tetet power lak, kemasss btl dia ltk aq suke kt ujung.. porno betei!!!

    ReplyDelete
  13. malu la kalau mak gua ada sebelah kalau gua tgh baca entry lu. banyak lusyahh woooo

    ReplyDelete
  14. kechique

    tu lah pasai, ke ang pun suke

    ReplyDelete
  15. saddila

    haha
    lepas ni gua buat entry fasal coklat dingdang. kompem suci murni

    ReplyDelete
  16. gila babamg ..haha

    cikgu xjadi kasi bintang.words lucah byk.typo lg berganda =P

    ReplyDelete
  17. sapelah yang sengal sangat tu cari tetet power kat blog doktor ni..hahahahahahahah...

    ReplyDelete
  18. tasantekk

    tulah, blog sesuci lebaran kot haha

    ReplyDelete
  19. bhahahah! ingt mat saleh je de keywed pelik2 melayu pun hebakkk, osem!

    titeww nak tuceng tapir tuuu, comelll meowwrr.. :3

    ReplyDelete
  20. Mesti ko guna keyword ketagih spenda jantan kan? isk3,

    By: Jerung

    ReplyDelete
  21. hahahaha....noarom btol la =D anak sape la buat carian camtu...tgelak la den petang2 ni awwrrr!!!

    hahaha nk gelak lg la

    ReplyDelete
  22. zyra

    hehe. boleh, awk kacukkanlah kucen dgn tapir

    ReplyDelete
  23. jerung

    oih ni bukan aku ler. awrr

    ReplyDelete
  24. cantekk

    yg pasti bukan anak ramelah dgn roestam

    ReplyDelete
  25. jap jap nak sambung kagu tajuk entri. Cintamu kau kunci di dalam hatiku hahahahaha. Dah jgn fikir bukan bukan. Sakitdada baca entri. Hahahaha

    ReplyDelete
  26. Hahaha,sengal betul,kucing tapir kejadah tu tak dpt dibayangkan,hahaha

    ReplyDelete
  27. muka tu x nampak langsung ke'riak'an dia.. muahahaha.. XD

    memang xleh blah kata kunci tu semua.. apa la yg dorang pikir time search tu. ;p

    ReplyDelete
  28. hahahha wa rasa lu sendiri yang search an ? tak baik wooo main pitnah pitnah ni . *muka suci* :P

    hahah cuti sekolah bulan 5 2 minggu tu wa nak g zoo negara wa nak cari kucing bebulu tapir lah XD wa tak jumpe wa gigit2 cuping telinga mu . kah2

    ReplyDelete
  29. dhiya

    myocard infarction ke hape :p

    ReplyDelete
  30. robot comel

    muncung kan je mulut kucen tu

    ReplyDelete
  31. pink velvet

    budak2 mana reti lelucah

    ReplyDelete
  32. chokie

    bermuncung tapir. bukan berbulu tapir. tapir mana ada bulu. kott

    ReplyDelete
  33. ngee teroknya keyword!harharhar
    sabo aje la =D

    ReplyDelete
  34. abang shawn, kita tanya tete't' tu apa dekat ibubapa kita tapi dorang suruh tanya abang shawn, abang shawn boleh jelas kan dekat kita tak tete't' tu apa tak?

    hahahaha..

    damn, nak cari benda lucah dalam internet pun dorang masih guna bahasa gediks..noarommm

    ReplyDelete
  35. cikteddy

    sbnrnya byk lagi yg gua dah censored

    ReplyDelete
  36. jajam

    ang tosah nai bieber sgt bulih.haha

    ReplyDelete
  37. conversation

    tetet tu sejenis serangga pilihan

    ReplyDelete
  38. rapunzel

    hihik. haruslah. sharing

    ReplyDelete
  39. # cik kartun #

    veng0ng betul..hahaha
    ape nk jadi *geleng2 kpla*

    ReplyDelete
  40. Wow!~ Shawn da berubah warnaaaa. haha.

    ReplyDelete
  41. umakaihhh. sume keyword tetet ni bia bonaaa

    ReplyDelete
  42. kahkahkah. apsal teruk sangat search keyword kau tu weyh?

    ReplyDelete
  43. ~siapakah gerangan yg mencari benda2 camtue..hehe

    ReplyDelete
  44. awrrr . eh ? tapir xde bulu eh ? hahaha ok ok silap. kena masuk sekolah tadika balik .

    tapi kucing tu seksi kot >.< tergoda iman .

    ReplyDelete
  45. tak abis2 cari sependa jantan
    ko ni gay ke straight? haha

    #sedih aku rasa tgk siapa yg search tu..haha

    mebi blog ko ni seswai untuk cari benda bukan2 kot..kehkeh

    ReplyDelete
  46. berat nanang la keyword yg sampai kat blog kau,haha :P

    ReplyDelete
  47. katun

    adeh sedih lahai tgh blog ang dah tadak

    ReplyDelete
  48. rerehalim

    depa igt blog gua port blu kot. haha

    ReplyDelete
  49. bella bell

    biasa lah blog lucah abad ini. kbai

    ReplyDelete
  50. chokie

    haha, dgn kucing pun jadi.

    ReplyDelete
  51. schaze

    cis straight luruih lah weh.awrrrr

    ReplyDelete
  52. blog lucah rupanya ni

    ahhh ternoda sudah

    ReplyDelete
  53. pelik pelik jer akal fikiran manusia zaman sekarang ni......

    ReplyDelete
  54. cam harommmm ja...

    tetet laaa..

    spender laaa..

    pastu riak hapdet 2kali seminggu..perghhhhh..mmg rajen laaaa tu!

    ReplyDelete
  55. kutu nye mcm tu ye rupe dy? hahahaha..sumpah lwk giler entry ni XD

    ReplyDelete
  56. hahahhahaa bangang semuanyaaa!

    ReplyDelete
  57. lepas ni kasi up 3 kali seminggu ok..aku perlukan entry tetek power & spenda jantan untuk aku jadi manusia lebih berkualiti...

    ReplyDelete
  58. lama x komen dkt blog lu maat...
    terbaek dari ladang spender jantan~~!
    hahah

    ReplyDelete
  59. lea

    bila masa gua melucahaahahah

    ReplyDelete
  60. alepridz

    perasaan nak tahu lah tu kot

    ReplyDelete
  61. nass

    ahaha, mana gua tahu rupa kutu cemana

    ReplyDelete
  62. leya

    ahaha. terajin sgt tu. pergh lu lah yg search ropanya

    ReplyDelete
  63. zhaf

    kui2

    blog lu dah update belom? jeng2

    ReplyDelete
  64. hahahahhaa sakit urat rahang aku bace keyword smue yg kuar ni wehhh!


    hahahahahahahahaha



    adeh tolongggg~ tolongggg~











    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  65. ana mizu

    rahang pun ada urat. hehe

    ReplyDelete
  66. hahahahaha..aphal tajuk yang orang search kat ko punya blog tu dasyat2??hahahaha

    ReplyDelete
  67. ketahuan banyak keywords lucah masuk dalam blog ko hahahahaha

    ReplyDelete
  68. blog cik suha pon lelucah gak keyword *riak*

    ReplyDelete
  69. dh lama x singgah sini.. ahaha.. gelak golek2 mcm hindustan :)

    ReplyDelete
  70. blog lu memang kelucahan . pfft . haha

    ReplyDelete
  71. boni

    zaman serba lucah sekarang boni

    ReplyDelete
  72. yayah

    haha.
    hindustang, 1 lagu 27kali guling, 27kali tukaq baju

    ReplyDelete
  73. fara e

    blog lu pun sama kan? awrr

    ReplyDelete
  74. bhahahahha ko mmg gila shawn! aku x larat gelak sumpah! gelak x tentu arah hahuhihewhewhue awrr!!

    ReplyDelete
  75. adwa
    gelak tak tentu arah, jgn sampai sesat gelak tu

    ReplyDelete
  76. peliklah ko ni. adohai. hahahaha...

    ReplyDelete
  77. apsal tak lukis ketagih spender tu..
    mesti awwwrrr...
    hamaigadd!hamaigadd!

    "Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

    ReplyDelete
  78. HAhahhaha.. sengal beti kau neh... tapir + kucing = tacing la kan...
    kan kan kan kan

    ReplyDelete
  79. hahaha... laen macam je keyword yg org search kat blog ko ni.

    ReplyDelete
  80. sebenarnya ko nak tunjuk kehebatan ko lukis doodle yang macam dodol ni je sebenarnya kan?
    kahkahkahkaha

    ReplyDelete
  81. bilanya nk update entry bru lg?? br sat td mintak sainnn..kemain zassss bg sainn.. cpt update!! xde bahan gelak dh ni..

    ReplyDelete
  82. bangang2 je kan orang yg cri keyword macam tuh.

    ReplyDelete
  83. aku rse yg dtg blog kau nih sume kaki sangap dohhh.cr bhn utk masturbate.hahah

    ReplyDelete
  84. Bila rasa stress yang melampau, masuk sini hilang segala stress... hehehe

    ReplyDelete
  85. ingatkan masuk blog hape td..ngee bahaye2..harharhar

    ReplyDelete
  86. HARHARHARHAR!!!!!!spender betine xde ka . haha

    ReplyDelete
  87. haha~keyword sume lucah2..nasib baik bkn underage lg..haha..btw,kartun comelsss belaka!!! :)

    ReplyDelete
  88. hahahhaha

    ape ke bangang lah keyword yang dicari weyh..

    laen kali lu tapis la dulu ape2 yang ptut.. hahaha


    p/s: sakit dowh perut aku gelak .meleleh air mate.. haha

    ReplyDelete
  89. nak gelak over takleh, kang terbangun lak si kenit ni.. maka kihkihkih jelah baca entry ni.. ;)

    ReplyDelete
  90. valium online 10 mg diazepam generic valium - valium round pink pill

    ReplyDelete
  91. adusss,, gilowwwsss,, hahahahahaa!!! nasib baik kiwed blog aku ada fatin liyana jek,, ekeke

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g