Monday, 26 March 2012

Abang afro dan punggung anti-gesel-nya

Assalammualaikum

Ini hari gua tengok dekat fb, gua terjumpa gambar brader hensem ni:

Brader dalam train

Baiklah, mengikut sesetengah individu yang dirahsiakan identitinya, brader ni hensem gila. Tapi yang tak berapa hensemnya, beliau suka menggesel2 dan merapatkan badan pada perempuan terutama bila train penuh. ya, agak sibai disitu.

Ok, gua tahu lu orang perempuan2 kat luar sana mesti macam,
"Hamagadd, hamagaddd, hamagaddd, tolong-tolong apa nak buat ni?" padahal tak naik train pun. awrrr
Sabar puan puan. watlek watpis,
Jangan risau, abg afro ada produk penyelesainnya:

TARAAA



Haa yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat. Yang dah rapat2 tu, jangan main gesel kat abang pulak. ha ha ha
Ini lah produk baru yang gua panggil punggung anti gesel.
Tak susah, mudah je. Setiap kali nak naik train, lu orang pakai ni. Datang dalam pelbagai kaler.

berdarah dalam train

Sekian terima kasih. bahahhaa

p/s: naik couch perempuan weh.
p/s 2: untuk produk abang afro yang lain, klik abang afro dan paip hikmat

107 comments:

  1. padan muka beliau wakakaa.
    tp aku tak puas hati selagi beliau tak tertangkap. cilakak betoi

    ReplyDelete
  2. senajata baru . aww :D seni mempertahankan diri.

    cilake punya orang tua, dalam bas pun boleh pakai. demi keselamatan >_<!

    ReplyDelete
  3. mana bleh dptkan alat 2 haha...

    ReplyDelete
  4. wadi,

    kalau kenyal, tak berkesanlah, haha

    ReplyDelete
  5. mish apple

    lain kali gua jual alat ganti penis pulak. haha

    ReplyDelete
  6. gua suke gay! nak tempah 100 pasang boleh wey? bhahahaha :P

    cibai afro 2..kurg kasih syg btul..haha:P

    ReplyDelete
  7. eyka

    bulih2, nak pakai depan blkg pun boleh. haha

    ReplyDelete
  8. gilerr ahhh.berdarah,mandul kot tekene tuhhh.pergghhhhhh.terasa gua plak yg kene.hahahah

    ReplyDelete
  9. kau buat, kau jual, boleh buat businees ni.

    mesti orang tengok pelik. dan mereka tertanya tanya.

    Eh, pompuan pun ada zakar kot belakang?..

    pasai apa tak buat tang depan?..

    depan pun bahaya bro.

    kihkihkih.

    ReplyDelete
  10. demm, susah owh, tahap pompuan kene ae zakar palsu plak skang. -.-

    ReplyDelete
  11. sarah

    haha, lu nak test pun boleh

    ReplyDelete
  12. syazwan

    haha berdarah2 lah satu gerabak tu oih

    ReplyDelete
  13. benci kau shawn, hahahaaaa, malu lak nak pakai

    ReplyDelete
  14. benci kau shawn, hahahaaaa, malu lak nak pakai

    ReplyDelete
  15. sumpah gua gelak baca entri ni .. hahahah .. setakat ni , entri ni paling kelakar, futuristik dan relevan...

    hahahahahahahahahhahahahahahahahaahahah!!! (x boleh berhenti gelak)

    ReplyDelete
  16. peah

    ang malu apa? ang nak malu ka nak kena gesel? ha jawab2

    ReplyDelete
  17. lensa faiz

    futuristik kuun. ini macam eskem calung ang taw? gagaga

    ReplyDelete
  18. saddila

    ang lagi gila. ang nak saiz apa?

    ReplyDelete
  19. Ada shining tuu yang tak tahan tuu. Haha! :D

    ReplyDelete
  20. berat tak produk tu??


    rasa nak order patpuloh bijik la

    ReplyDelete
  21. kalau lelaki pulak yg membeli, mati jawabnya.

    ReplyDelete
  22. lea

    ringan je weh, budak 16 tahun pun boleh angkat

    ReplyDelete
  23. dhiya

    aku jual kat pempuang jelah gitu. hehe

    ReplyDelete
  24. bongok giler. hahahahahahahha


    sape yg nk pakai camtu? euuwww.tlg la. besar pulak, berat punggung nk jalan. haha

    ReplyDelete
  25. dian

    nak berat ke nak selamat? ha jawab2.hehe

    ReplyDelete
  26. euwww ngerinya produk kau ni bahaha

    aku tak naik train. so bg free pun aku taknak. eh sombong plak kahkahkah

    ReplyDelete
  27. nk selamat la of course. dian nk beli kt cik shon la camni. tp nak pakej letak cili sekali. hahahahhahaha. sekali kene tak bangun ha. hahaha

    ReplyDelete
  28. cis tak senonoh perangai macam haremm har har har

    ReplyDelete
  29. gatal betul. haha kalau ada jual, memang nak beli satu.

    ReplyDelete
  30. produk neh ada variety saiz tak
    maksud aku untuk makwe yang jamban besar

    ReplyDelete
  31. AQ

    oih, ang naik train nanti baru ang igt produk ni. haha

    ReplyDelete
  32. dian

    haha baguih gak. buh cili kasi pedas sikit hehe

    ReplyDelete
  33. sis

    kan? sebab tu anda perlukan punggung anti gesel, bahaha

    ReplyDelete
  34. Kah kah kah...
    serius klako... aku nak beli la gak shawn... bape hengget ni skilo shawn?

    ReplyDelete
  35. tikah

    awat adeh? tercucuk produk gua ke?

    ReplyDelete
  36. korn

    haha, harga tak ikut kilo, ikut saiz. ahaha

    ReplyDelete
  37. mane sy bole dpt produk ni? cas postage brape? kahkahkah~~~

    ReplyDelete
  38. shawnnn. ohh shawnnnn..aku komen ni. hahahah. :P

    ReplyDelete
  39. mmg protect punggung abis nie.sile inform kedai mane jual ni.nak beli 20 trus.untuk mmber2 ngan fmily trus.hahaha

    ReplyDelete
  40. kahkahkah.
    memang awesome alat ni.
    tak kahwin dah pakcik gesel2 tuh kalau terkena wehhhh

    ReplyDelete
  41. pakai waktu dah ramai2 berhimpit bersesak-sesak habis orang sekeliling tercedera bersama-sama... ;p


    *couch perempuan sangat padat diwaktu puncak, kebiasaannya "lelaki itu" aktif diwaktu puncak kala nafsu memuncak...errrr

    ReplyDelete
  42. HAHAHAHA. kreatif!
    nak booking lah.ahaks. kat tesco ada jual tak agak2? =D

    ReplyDelete
  43. pink

    boleh dapat di kinokuniya. haha

    ReplyDelete
  44. cik kiwi


    awwww, malu lah gua begini

    ReplyDelete
  45. zafira

    ang berzakar jugak ke.cis2

    ReplyDelete
  46. zamira

    hah, baguih, protective ang ni

    ReplyDelete
  47. aien

    amboih kemain memuncak2 komen ang

    ReplyDelete
  48. laskar pelangi

    ada jual kat kinokuniya. beli awal dapat tiket tgk gua mandi. ehh

    ReplyDelete
  49. da lama tak naik tren.
    den nk jd dealer bole?? =D

    ReplyDelete
  50. cantekk

    boleh je. gua bagi upah, satu set lu jual, gua bagi 10rm, haha

    ReplyDelete
  51. mmg berdarah laaa zakar dia...amek kau rasakan datang bulan! hahaha

    ReplyDelete
  52. sengal.. ini berbahaya ngok.. semua pun orng blh tercedra hahahaha

    ReplyDelete
  53. abu

    haha, tak kira. aku keluarkan jugak produk ni

    ReplyDelete
  54. sblm ada couch mmg cuak..tpi lepas ada,mmg sgt2 save..

    lrt la :( ngeri..akan naik bila xpack sgt dh.klu pack pun make sure tgk blkg. grrr..fobia dh.

    ReplyDelete
  55. yaya

    heehe. tq. utk keselamatan manusia sejagat jugak. ;p

    ReplyDelete
  56. maya

    pas ang beli produk ni, kompem selamat. tak payah risau dah. hehe

    ReplyDelete
  57. aman dunia kalau ada mendalah ni Shawn weh!!! hahaha :D

    ReplyDelete
  58. kakakakka berdarah punggung abam afro woi

    ReplyDelete
  59. ko buat la bebetul mende alah ni..


    p/s : naikla coach pempuan.. biarla bergesel pun, sama jenis je.. hahaha

    ReplyDelete
  60. kechique

    sebab tu gua suh naik couch perempuan. tapi sama je gua tgk. penuh je bangla dlm tu

    ReplyDelete
  61. hahaha hadoila ko ni.. sipbek la aku kje dlm kmpg je.. p balik kje pon nek mtor sndiri..xde pyh nak kene gesel2 bagai..hahaha







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  62. ana mizu

    ala tak best lah naik motor, tak darah la. haha

    ReplyDelete
  63. hahahah..



    shawn, dah macam montot lebah dah kalau guna produk ni..


    errr, aku nak doploh..

    ReplyDelete
  64. gila kentang! hahahaha
    alaaa kalau naik coach pompuan pon ade gak laki dok selit2 kat situ. takpaham tol laa.

    ReplyDelete
  65. erghghhhhhhhh keh98989 konpom bedarah.

    ReplyDelete
  66. adoi ai berdarah dalam tren.

    *gua nak glak ni bro, tapi gua kena tahan sebab gua dalam court ni.kongasam...entry lu sangat mencabar kesabaran gua nak gelak.cish.*

    ReplyDelete
  67. perghh perghh...ada jual ka mende alah ni?..O.O

    ReplyDelete
  68. sekali lagi baca.. wat aku tergelak!!!! haha shawn tak ble bla!!

    oit next entri! lama sgt ni..

    ReplyDelete
  69. kahkah.. mandul le laki tu nanti tapi sapu suh gesel2 kan dah kena.. gesel la kat tiang ke batu ke. hish..

    ReplyDelete
  70. marcella

    oklah tu, untung2 kaut madu sekali. kah3

    ReplyDelete
  71. aida omar

    dekat batuuuuuu? gila apa. haha

    ReplyDelete
  72. tasantek ang dok dlm court buat apa? kes kena gesel ke cemana?

    ReplyDelete
  73. fatiha, chikova, izz, janna

    hehe. thanks komen, dah singgah blog lu org jugak

    ReplyDelete
  74. lola sebab tu lah ang kena beli. kasi ajar sikit

    ReplyDelete
  75. yana

    dapatkan di stesen2 ktm berdekatan

    ReplyDelete
  76. nasib baik kat klate tak dak ktm,, adess,,, giloww la imaginasi hang ni shongg,, adesss,, sakit perut la ngong,, grrr

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g