Wednesday, 8 February 2012

ketagih: SMS dan Senyum Sorang-Sorang

assalammualaikum

Ok, ok, ok,  gua tahu gua dah lama tak update. Hmmm, yelah2, tambah perkataan "gila",
Ok, ok, ok,  gua tahu gua dah lama GILA tak update.
Busy sangat2.

Sekarang pun tak tahu nak cerita apa, nak cerita fasal AJL kang, semua dah tahu johan raja lawak yang menang.
Nak cerita fasal lisa kang, dah kecoh kat surat2khabar yang gua dah ceraikan dia melalui sms. haha
Nak cerita fasal Paklah dah bukan PM Malaysia karang, amboih lama sangat dah cerita tu.

So, hari ni gua nak cerita fasal sengih dan sms.*tiba2, padahal tak kena dgn intro pun. ha ha hah awrrr



bunyi sms
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang

beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang


beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang
beep.beep.beep *senyum sorang-sorang

Haha. amik lu, sampai 9x gua copy paste.
Gua nak copy paste 100x kali sebenarnya.
tapi takut lu orang bosan dan merajuk pula,
dahlah jarang update, update2, main ulang2 ayat pula. Sungguh tidak berkarisma Shawn Razaleigh ni.


Jadi, trend jahanam apakah ini? asal beep, senyum. asal beep senyum. awrrr

Persoalannya, TAK KENA TEMPAT pula tu senyum sengihnya.  



1. Ketika makan
ha, ni pantang mak gua main phone time makan, biasa kalau gua buat macam ni, dia akan rendam phone gua dalam air sirap. *tipu
mak gua kata hormat rezeki je.



2. Ketika lepak mamak

Ni pun boleh tahan jugak, main sms time lepak. wadepak? duduk rumah makan karipap lah

messi dan baby score serentak, lebihkan baby, wadepak. haha

3. Sebelum tidur
Tatkala bulan redup dilitupi awan nanonanonano, angin bertiup kencang, hujan pula keadaan di luar sana, kalau tidur, tangkap leleh 11jam. Padu2. Tapi kalau nampak muka lu tengah sengih dibalik cahaya phone dalam gelap tu, potong stim beb. awrrrr

dalam golap ado gigi

4. Ketika mandi
Haha, yang ni gua teka je. ado ke tak? ado lah kot, kalau tak buat apa ada yg bawak phone time mandi. Pandai lak tu ngelak air shower masuk phone, balut ngan plastik ke apa?


peristiwa di bilik air*lu takpayah nak tgk lama sgt punggung tu

Satu hari kalau phone dapat beratus-ratus sms, takkan beratus2 kali lu nak senyum sorang-sorang?
Kadang-kadang boleh annoyed jugak lah.
yelah sengih2 main phone tak kira masa dan tempat. Duk layan sms gepreng boipreng. Baik baca buku. Ok, ini bukan blog nasihat. haha. bai

p/s utk ketagih lain klik ketagih like
Shawn Razaleigh

127 comments:

  1. hahahaha.time lu masturbate matt lu sengih2 x tgh mj,ke lu serius derrrr

    ReplyDelete
  2. kahkah ! aku selalu kena control nk senyum sow2 ney.takot satg mak ckp aku gila plak :P

    ReplyDelete
  3. aku syak yang sengih-sengih tu kau la wei,haha

    ReplyDelete
  4. woi2..censored sikit bontot tu..lucah der..hahaha

    ni gua tgh komen, senyum sorg2 same ke tak eh ngn situasi lu cerita ni..muahahahha

    ReplyDelete
  5. pernah buat macam dua tiga scene kat atas haha.

    ni apasal mandi bogel ni oiii seshawnnnnn.

    ReplyDelete
  6. dulu sengih2 depan hp sekg sengih2 dpan laptop

    ReplyDelete
  7. gua dah lama tak sengih depan hp, haha

    ReplyDelete
  8. jarang sms dah skang, dulu2 rajen la, mmg asyik sengih je, tp skang tepon saje, maleh mau taip2 bagai, hahaha~

    ReplyDelete
  9. gambo last....awwrrr =D

    munyik meset je, senyum kasik lama kolo bole brgn dulu...tu blum bukak meset tu, bile da puas senyum, bukak la meset,,,penghantar:Hotlink. dem.

    ReplyDelete
  10. nampak sangat aku ni normal.... aku buat SEMUA di atas. he he.... normal la kan?

    ReplyDelete
  11. ketagih:blogshawn dan senyum sorang2...

    ReplyDelete
  12. bawak handphone dalam bilik air?

    Nak buat virtual mandi bersama ke hape?

    ReplyDelete
  13. mesti ko yg sedang terkena syndrom sengih2 ni kan

    ReplyDelete
  14. hahahahahahaha..

    *sambil pandang sekeliling*

    sat gi ingat akak giler plak..

    ReplyDelete
  15. sarah

    gua selalu serius dalam setiap perkara, hahaha

    ReplyDelete
  16. aween

    tapi seriuslah, nampak mcm gila. agak2 terlebih sengih tampo je diri sendiri

    ReplyDelete
  17. onie,

    gua tak mampu. foreber alone,kah3

    ReplyDelete
  18. little cons

    haha, itu terkecuali, digalakkan sbnrnya, haha

    ReplyDelete
  19. fina pento


    haha scene yg last ke? mana ada mandi bogel, gua mandi dgn pakaian kerja, siap tie

    ReplyDelete
  20. hatizah

    haha, yg last tu mmg kena bungkus plastik ea?

    ReplyDelete
  21. akim iqbal

    haha, lu pun sama kan kan

    ReplyDelete
  22. nia marlissa

    takpe, depan laptop boleh share dgn org lain, taknampak gila sgt

    ReplyDelete
  23. pink

    setuju, skrg dah tak zaman dah sms2 ni

    ReplyDelete
  24. cantekk

    ha suko la tu. betul2, kalau mcm tu campak je fong dalam sungai

    ReplyDelete
  25. cikpia

    explain scene yg terakhir, bagaimana ia dilakukan.hehe

    ReplyDelete
  26. leya


    haha, selalu la singgah. letak dadah kasi ketagih

    ReplyDelete
  27. hakim

    baru suwit, buat benda bersama

    ReplyDelete
  28. lea

    tidak2, aku nak topup pun malas. haha

    ReplyDelete
  29. azrine

    haha, sengih dgn laptop takpa kot

    ReplyDelete
  30. gua selalu terkena. dem betul lahh.ahahahah.

    ReplyDelete
  31. weii senyum tu kan senaman mulut. kau ape tahu awrrr

    ReplyDelete
  32. nasip baik chmay memang jenis payah nak reply msg.
    so takde lah nak sengih 24jam.

    ReplyDelete
  33. aq

    haha, nampak sgt selalu bersenam

    ReplyDelete
  34. kahkahkah.. terangsang aku woii tgok bontot tu.. bahaha..

    terbaik ah.. mmg senyum pon.. klau lepas ckp tepon ciumm tepon tuh pnuh air liur.. eeee

    ReplyDelete
  35. bolat

    hahaha, gila betul lu. punggung je pun. haha

    ReplyDelete
  36. sedekah senyuman pada HP kala mesej masuk bertubi-tubi itu satu senaman mulut yang ringan...hihi

    ReplyDelete
  37. aien

    ahaha,takboleh buat selalu, nanti muscle wasting

    ReplyDelete
  38. kahkahkahkah..tak senyum dh..ni gelak tak sopan dah ni... gila entri...kahkahkah...comel ja semua gambar2 tu... ^_^

    ReplyDelete
  39. pperghh!
    lepas nie anda update sal
    'sengih sesorang sambil baca post Shawn Razaleigh' lak!

    ReplyDelete
  40. naiemah


    arghhhh najwa latip ke tu? haha

    ReplyDelete
  41. ade gk bwak hp kt blik air...bkn reply pon..tpi tkut my dad bace msej sye..xke kantoi..hahaha..tp 2 dlu..now..nk bunyi msej kt fon pon jrng skali..=(..

    ReplyDelete
  42. ni mesti terinspirasi dari kisah hidup sendiri! hahahahahaha!

    sah kamu yang senyum seorang-seorang :pppp

    ReplyDelete
  43. ahahahha mula2 baca entri ni pun dah start gelak mcm apa dah saya ni XD sentap la.. mcm lebih kurang je dgn saya, camna ni?? tp still boleh control lagi, mmg segan mati tak mahu la kalau sesengih dpn mak ayah.. hahaha

    ReplyDelete
  44. aischa

    haha, agak2 dah terover tu baling je phone tu, lepas tu buat2 mara. hehe

    ReplyDelete
  45. tengah bercinta selalu cmni.
    aku pon.dem betul. -.-

    ReplyDelete
  46. syafiqakarim


    haha, mengaku tak apa, tak boleh bahan hehe

    ReplyDelete
  47. pehal nampak bontot katun lu? hahaha

    ReplyDelete
  48. ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan
    ok ... gambar nombor 4 tak boleh tahan

    *komen tak berkarisma... hahahahahahahhaha

    ReplyDelete
  49. cik tikah

    entah, gila apa tah mandi bogel.haha

    ReplyDelete
  50. den lensa

    haha. sungguh keji komen tidak berkarisambal ini. like :D

    ReplyDelete
  51. shawn...


    gua rindu lu (*cewah)



    ketagih: SMS semasa dalam kenderaan,


    SMS semasa sedang berjalan kaki


    eh,banyak la tabiat yang pelik kalau pasal SMS ni..


    :)

    ReplyDelete
  52. ouhh, aku jrg senyum2 ni. muke serius bile baca sms

    ReplyDelete
  53. marcella

    haha. sms ketika makan derian

    ReplyDelete
  54. hahaha...ade je yg xsnyum..kalo org yg xske msg mmg xsenyum ahhahaha...
    btw, gmbr last tu LUCAH derrr~ ahahhah

    ReplyDelete
  55. hazirah

    tq comment. as always. awrrr

    ReplyDelete
  56. ashia

    hahaha, mana ada lucah hahaha

    ReplyDelete
  57. kehkehkeh bg elak nset masuk air..kepit celah punggung.klu vibrate msg msuk tu..kahkahkah

    ReplyDelete
  58. tok ketua

    apa ke keji sangat teknik lu ni, hahaha

    ReplyDelete
  59. kah kah kah *gelak matang =D

    sengal!
    ke hang yg tersenyum sekarang haaa bila baca sms? hang angau ke?
    =D

    ReplyDelete
  60. laskar pelangi

    fon gua krdt pun ada 2poseng. nak sengih2 pun tak mampu

    ReplyDelete
  61. nasib baik den bukan jenis ketagih sms~ =p

    ReplyDelete
  62. perli gua ke hapa??
    haha
    terasa beb

    ReplyDelete
  63. paling mengancam bontot 2..apesal wey? grrr...bhahaha :P

    ReplyDelete
  64. gua plg mlas nk bukak tepon..so,kasihan fon gua ssh nak mendapat smile yg mahal dr gua tu...

    ReplyDelete
  65. eyka

    haha, pantang nengok bontot budak ni

    ReplyDelete
  66. takde orang nak sms gua. kenapa gua baca entri ni? haha kbai :P

    ReplyDelete
  67. tamato

    samalah kita, porebereberalone

    ReplyDelete
  68. tapi aku sengih sowang2 bce entry ko ni ape kes weyh???
    n lg satu, aku rase mcm ko je yg duk sengeh meset2 gepreng ni,
    ha ye dok ye dokk??? :p

    ReplyDelete
  69. chikova


    oh tidak2. sengih tgk punggung letttewwww

    ReplyDelete
  70. hahhaa... mandi pon bawak phone. tahap kritikel da nih.

    ReplyDelete
  71. hahhaa... mandi pon bawak phone. tahap kritikel da nih.

    ReplyDelete
  72. haha...lawak la....kena maki dgn mak aku selalu sbb msj time makan...

    ReplyDelete
  73. hahahahaha. hg ni mmg lawak aihhh. dari atas smpai bawah aku dok gelak baca. lukisan pon cantikkk sunggoh *kelipkelip mata tengok gamabar last*.besala orang ada gepreng boipreng ni mmg cmni. aku pon benci tgok adik aku. hahahahaha

    ReplyDelete
  74. hahaha.. silap2 tngok henset mainan pon leyh senyum sorg.. hahaha

    ReplyDelete
  75. makan durian mana bleh SMS..harus fokus..baru nikmat!! haha

    ReplyDelete
  76. entry untuk 18sx. haha
    ni mesti pengalaman kan2. agak2 senyum tu sambil guling2 tak? haha

    ReplyDelete
  77. gua tgh layan baca entri ni dgn wolverine. dia terasa woih. ko padam entri ni skang. gambar last 18SXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    ReplyDelete
  78. hoh!org mndi 2 kne record la wehh!jht tol shawnn!

    ReplyDelete
  79. http://joejitakash.blogspot.com/

    jemput jalan2 kat blog saya. tq!

    ReplyDelete
  80. angau...opsss ade unsur yg xseswai utk dak bwh umo cm sy...hehhee

    ReplyDelete
  81. tersengih aku tengok bontot tuu.


    kahkahkah !

    ReplyDelete
  82. sebenarnya ko yang macam nie kan?? wakaka

    ReplyDelete
  83. hahaha.
    ko pon pna jdi gini kan kan kan ?









    *pic last ko tuh 18sx beteii

    xD

    ReplyDelete
  84. suka sangat si sarah sebut masturbate

    ReplyDelete
  85. intro dan bontot menyebabkan aku gelak sampai pengsan...sekian terima kasih...hahahaha...

    ReplyDelete
  86. kah kah.


    asal.gambar last aku geli tgk. hahaha

    ReplyDelete
  87. main sabun kot....heheheh
    xsenonoh

    ReplyDelete
  88. dapat aku rasakan penghayatan padu yang diletakkan dalam usaha melukis seutas punggung.

    ReplyDelete
  89. untunglah shawn dah bahagia . lalala

    ReplyDelete
  90. kalu dpt msg aku dpt rm1,000,000 baru aku senyum kot.. ahaha.. taw dh kena tipu

    ReplyDelete
  91. Ahahaha..kelakar..rasa cam susah nak berhenti gelak ni..

    teruk tol penyakit ketagih ni kan..ehehehe :)

    ReplyDelete
  92. diana azis

    hehe, belum ketagih porn lagi tu. lagi teruk

    ReplyDelete
  93. yayah

    tu tiap hari hua dapat. mencik

    ReplyDelete
  94. juno

    aku jadikan diriku model utk lukis punggung tu. haha, padu2

    ReplyDelete
  95. dian

    eleh geli kunun :p

    anon

    main sabun tu apa? kbai

    ReplyDelete
  96. dyah jelitang

    haha, gua senyum tiap kali celcom msg gua.

    ReplyDelete
  97. perrghh awat xpakai bikini time mandi..hahaha

    hahaha aah time makan xyah la mesej.selalu silentkn time makan..kalau x,bru sesuap dh knyg(xsbar nk rply)hihih

    ReplyDelete
  98. kah2..wa dulu mcm tu la..tpi skrg wa masuk blog lu je wa senyum2..kah2 =)

    ReplyDelete
  99. buy xanax xanax online no script - xanax gg 256 dosage

    ReplyDelete
  100. wehhh,, aku sengih bca entry ni kira masuk tak kategori kena sepak,, adess,, sekarang ada fb laa,, sengis depan laptop jek,, budak forebe elon macam cek ni tak de nye nak sengih dpn hp,, sobsss

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g