Saturday, 7 January 2012

Siapa pakai spender jangan baca entry ni. hidup gang boxer!

Assalammualaikum

ini entry serius.

KUALA LUMPUR-Pemakaian BOXER sudah menjadi trend lelaki2 sekarang. Perempuan pun. Kot la.
Dan natijahnya, spender dilupa habis. Persoalan yang gua ingin bangkitkan di sini adalah kenapa boxer? kenapa dan kenapa? Apakah mutu pembuatan spender sudah jatuh atau mungkin juga harga spender yang semakin meningkat naik? (ok, tak payah nak serius sangat nada pembacaan lu orang)

spenda vs boxer= mana hala tuju kita?

Baiklah, gua tahu penggunaan perkataan ''spender'' agak menggelikan dalam entry ni.
Bukan gua tak mahu tukar-pendekkan perkataan ''spender'' kepada 'S', tetapi gua tahu perangai lu orang yang nanti akan menyamakan 'S'=Shawn. Adalah sangat tidak matang perbuatan saudara/saudari itu. Maka, gua teruskan jugalah pengunaan perkataan "spenda" ni.ha ha ha. *ok. jangan gelak, sudah ku bilang, ini entry serius.

Jadi, setelah 5 tahun menjadi pengikut setia boxer, gua simpulkan bahawa boxer adalah yang terselesa terheaven dan terawrrr.

Bagi seorang lelaki, barang utama yang harus dijaga adalah burungnya. kalau burung tersepit dan tak bernafas dek belenggu spenda, apalah gunanya, kan?

lagipun burung adalah simbol kebebasan, maka, lelaki-lelaki diluar sana, bangkit. Bebaskan burung anda...








burung=freedom

Dengan ini, bolehah gua ringkaskan, spenda adalah sangkar kecik utk seekor burung, Manakala boxer adalah sangkar besar utk burung.
nampak tak persamaannya? tak nampak sudah, gua nak chow. ha ha ha


p/s: oh nak tanya jugak perempuan yg berboxer, apa alasan anda? hurmm
p/s2: walaupun tajuk entry dah melarang, tapi gua tahu ada jugak yg baca entry ni sambil pakai spender.jenis degil. awat degayyy sangat? awrrrr
xbox: mahasiswapolispolitiksemuabulsittt


shawn razaleigh

111 comments:

  1. alamak! dah TERbaca entry ni, hikhik~~

    ReplyDelete
  2. okey..br paham ngape laki suke pakai boxer..muehehehe...

    ReplyDelete
  3. aku pakai full brief Byford. Hensem kan? bebas dalam dakapan org ckp. peh peh dan peh.

    ReplyDelete
  4. hahaha. nasib baik i pakai boxer. eh. kihkih

    ReplyDelete
  5. spendar aku mahal, sayang la kalo tak pakai...hahaha...

    boxer rules!!!
    haha

    acap

    ReplyDelete
  6. spender = sangkar kecit.
    boxer = sangkar besar.

    untunglah ade sangkar kahkahkah.

    ReplyDelete
  7. laki pakai boxer freedom.
    girl pakai boxer awesome.
    pon boleh...

    ReplyDelete
  8. Akan tetapi, pemakaian boxer mengurangkan ke'mantop'an punggung lelaki. Bincangkan.

    ReplyDelete
  9. hahaha..aku pon dah terbaca camne ni ha..keh3

    ReplyDelete
  10. baik bottomless je terus.. lagi free.. kalau boxer=sangkar besar..
    spenda=sangkar kecil.. g-string?














    sangkar rosak? kah3

    ReplyDelete
  11. hewhew,guwa lagi minat boxer,awrr,tapi perempuan guwa sarankan pakai spender,sebab lagi sexy,hikhik

    ReplyDelete
  12. rasa-rasa perlu tak aku bagitau aku pakai spender

    ReplyDelete
  13. zulfikar

    brader, hebat sgt tu.haha

    ReplyDelete
  14. asyraf

    kalau mahal buat hantaran kawen lar

    ReplyDelete
  15. bellaheu

    bajet perempuan tak pakai sangkar.haha

    ReplyDelete
  16. ayu sliping

    hahhahha. kena buh span kat blakang, kasik tebal sikik

    ReplyDelete
  17. awek slipar jepun

    tukarlah ke boxer sekarang.haha

    ReplyDelete
  18. asip

    g-string gua klasifikasikan sebagai sangkar tak berpagar

    ReplyDelete
  19. budak setan

    haha. nak yg seksi je koje kau ni kan

    ReplyDelete
  20. el

    tak perlu. lu dah terkeluar dari team bangsawan. team boxer

    ReplyDelete
  21. pakai kain batik lagi heaven tahu? ce test. aha

    ReplyDelete
  22. ish2, entri kau.. panas beno.. ahaha

    ReplyDelete
  23. terasa mcm 18 sx je entry nie..tp x pe..gambar2 kelakar tu dh tolong cover..hahahaha

    ReplyDelete
  24. BARU FOLLOW SINI. SELAMAT PETANG. ENTRI YG MENARIK.
    PETANG NI BLOG AKU CITER PASAL :
    PEREMPUAN, ISTERI DAN DOT DOT DOT
    http://awieomar.blogspot.com/2011/04/10-personaliti-gadis-bakal-menjadi.html

    ReplyDelete
  25. As salam.

    Tadi asa wa baca..tukang komen bru lapan..ingt nk jd tukang komen no sembilan...dan dan je bos bagi kerja..bos wa mmg dengkikan time wa layan blog lu...lgi lah citer spentot ni...huh!..

    Hhhahahahaha...wa teringat seseorng lag bila bab bb boxer nie..so sweetlahh...citer lu ni...five stars!

    ReplyDelete
  26. Bnyk typo...siyes wa kdg2 benci benda paparan sesentuh ni..grrr

    ReplyDelete
  27. wilayah spet kuku

    siapakah seseorang yg lu samakan dengan boxer. haha

    ReplyDelete
  28. syazrozelt

    haha. ini bawah 18 lah. atas 18 takboeh tgk

    ReplyDelete
  29. hahaha. weyh! ko ni memang kelakar la. sakit tangan aku ketuk2 meja ni. kemain kelakar entry ni. hahahaha.


    burung3! :P

    ReplyDelete
  30. aku pon pakai boxer..alasanya sebab aku salah beli kat adik aku ada gmbar hello kitty dia x shuker wakaka last2 dapat kat aku la..hahax

    ReplyDelete
  31. Burung cm ko je pkai boxer...gua dinasor!pikirkn...tercabar?hahahaiii

    ReplyDelete
  32. Burung cm ko je pkai boxer...gua dinasor!pikirkn...tercabar?hahahaiii

    ReplyDelete
  33. aku suka paul frank. spender pompuan brand paul frank mahal siot!!! so kalau aku jumpak boxer paul frank otomatik aku akan beli. dah ada 7lai dah..... he he..... tapi aku pakai buat suar pendek. penah aku mendajalkan diri sendiri, pakai boxer naik beskal pi kedai depan kolej.... apa aku dulik orang lain, aku selesa..... ha ha........

    p/s : mak aku kata laki kalau kerap pakai boxer leh kena hernia...... burung masuk angin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lek la..aku pun selalu je kluar g kedai pakai boxer ketat ngn singlet or tshirt je...

      ko pakai boxer longgar ok la lg hehe

      Delete
    2. haha lek la..aku pun selalu je kluar g kedai pakai boxer ketat ngn singlet or tshirt je...

      ko pakai boxer longgar ok la lg hehe

      Delete
  34. elok la tu shawn...


    gua dengar spenda tak bagus tok 'burung'..nanti panas sangat,terkedap..



    tak kisah la boxer atau spenda daripada tak pakai pape langsung..kan?? hahahaha

    ReplyDelete
  35. seshawn,
    ada ka org pempuan pakai boxer? tak senonoh aih.

    ReplyDelete
  36. hahahha ,

    tak penah lagi aku dgr pompuan pon pakai boxer .
    haa , btl wehh , jage 'burung' korang elok2 . haha

    ReplyDelete
  37. bella

    amboih kemain suka kau akt burung.haha

    ReplyDelete
  38. dayah jelita

    haha. hello kitty. mcm saja je salah beli

    ReplyDelete
  39. ichi

    hahaha. bogel jelah mcm tu weh

    ReplyDelete
  40. cikpia


    hahahhaha. gila gangster.bab hernia tu gua tak pasti. tapi masuk angin, ekon kot

    ReplyDelete
  41. fina

    ada oih. kalau tak buat apa kat kedai jual

    ReplyDelete
  42. bibi bibo

    ada je. akan menjaga dgn baik :)

    ReplyDelete
  43. alamak !! apa ni . apa ni ? dah la gua baca dengan nada serious mula2 tu . haishhh . lepastu makin lama makin scroll , muka gua jadi merah . demm !

    ReplyDelete
  44. sadila

    haha. apahal? biasa je.hahaha

    ReplyDelete
  45. alah,

    spender = sangkar kecik.

    boxer = sangkar luas.

    tak bebas lagi tuu.

    ReplyDelete
  46. jd adalah tidak rugi kalau xpernah kai spender . haa

    ReplyDelete
  47. semut sengal

    haha bogel jelah last sekali

    ReplyDelete
  48. hahaha..lawak sangat.. tak blh nak baca dengan seriusla shawn..

    ReplyDelete
  49. haha..gle kkuh alasan.bgus2!pkai boxer best.sexy + cool 2.

    ReplyDelete
  50. hahahahaha ! woi ! entry ko tak tapis betol . tapi xpe . aku tahu dh la kalo laki pakai boxer sbb ni upenye . hahahahahahah :)

    ReplyDelete
  51. kau dah ubah selera nak jadi wartawan @ penulis surat khabar plak eyh -,-

    ReplyDelete
  52. rawrrr..
    klau yg tak pkai pa-2 tue apa..wahaha

    ReplyDelete
  53. cigu azrein

    cikgu BM ke?*mampus aku

    ReplyDelete
  54. bena

    perkongsian umo. haha tapis lah tu guna burung

    ReplyDelete
  55. ngokngek

    yg tak pakai tu bebas habis

    ReplyDelete
  56. shawn shawn hahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  57. ngehehe.

    ade logiknya :p..

    plus VONGOK skit..

    hehe... illustrasi.. hebat.:)

    ReplyDelete
  58. sufi

    hahaha. mmg tu pun sebabnya.hee, tq

    ReplyDelete
  59. hihihihi..sengalians!!...hahaha
    pmikiran yang jauh=) hahahaha

    ReplyDelete
  60. pakai boxer burung boleh bebas menghirup udara segar.. kadang2 kesian juga dekat burung tu kan asyik dok dalam sangkar je..

    Perempuan pakai boxer dijadikan seluar pendek buat tido malam.. sopan sikit dari pakai spender. ngeh ngeh

    ReplyDelete
  61. gambar profile pon bebas sangat nampaknya.
    haha
    :P

    ReplyDelete
  62. yup,burung perlukan kebebasan sambil melayan angin sepoi2 bahasa ye dak..baru nyaman.......

    ReplyDelete
  63. boxer! baik untuk tumbesaran burung korang...kah kah

    ReplyDelete
  64. now tgh depressed sgt,
    one of my senior bg lak link blog neh,
    trus gelak xhenti ni cmno ni, mak den dah saund nak suh kua umah tu law xstop gelak lagi :'(

    ReplyDelete
  65. bhahahahahaa bebaskan! bebaskan burung anda! kahkahkah :P

    ReplyDelete
  66. HAR HAR HAR =D
    entry bermotipkan kebebasan sejagat nampaknye... adoi... klako la..

    *eh ppuan pakai boxer jgk? berserta suo kecik ke tak tu? bhye je..hehe

    ReplyDelete
  67. chemay

    hahahah. kebebasan tak terhinggga

    ReplyDelete
  68. conversation


    hehe. betul baru cukup oksigen yedak

    ReplyDelete
  69. cimot

    haha, itu pun faktor dalaman jugak 2

    ReplyDelete
  70. chikova

    haha. dah tahu ni, rajin2 lah jenguk.hee

    ReplyDelete
  71. adwa

    hehe. lu tak payah nak join bebas2 ni. jantan je

    ReplyDelete
  72. cantekk

    er part tu gua tak kaji lagi.

    ReplyDelete
  73. finaz

    yey. bagus anak murid cikgu.

    ReplyDelete
  74. lu pkai boxer ketat tak wey? wewittt2~ haha :P

    gua nak cri laki sexy pkai boxer laa...aummm...bhahaha :P

    ReplyDelete
  75. eyka

    ketat2 baik lu carik syepeyender sajerrr.hahaha

    ReplyDelete
  76. entry nie memang xleh blah la...hahaha...xtahan nak gelak guling2...thnxs la bg kefahaman pasal mende nie...:D

    ReplyDelete
  77. sangat berani soalan itu.. :P

    S = shawn.. kalau ko tak bagitau, org xperasan kot.. hahaha..

    ReplyDelete
  78. hahaha

    motif kau wat entry ni nak tau knp pmpuan pakai boxer ke?

    ReplyDelete
  79. haha.....mana2 pun selesa.....ikut org hehehehe

    ReplyDelete
  80. kau pakai spender kan?panties kan wei?

    ReplyDelete
  81. hahah.

    aku da terbace entry ni.

    shit.

    menyosal :p

    ReplyDelete
  82. Renoma la bro,burung pn sihat!!!!hahaha

    ReplyDelete
  83. As salam. Tadi asa wa baca..tukang komen bru lapan..ingt nk jd tukang komen no sembilan...dan dan je bos bagi kerja..bos wa mmg dengkikan time wa layan blog lu...lgi lah citer spentot ni...huh!.. Hhhahahahaha...wa teringat seseorng lag bila bab bb boxer nie..so sweetlahh...citer lu ni...five stars!

    ReplyDelete
  84. ok bro aku pun nk komen jgk haha

    aku pun pakai fit boxer yg ketat paras peha tu..tp aku cume pakai fit boxer ni ngn singlet or tshirt time kt umah, time kluar g kedai or isi myk waktu mlm, or time aku bersantai2 g carwash cuci kete n gnting rambut mase weekend or cti..sbb aku rase lebih free n selesa..n malas nk pakai proper just keluar dekat2 je

    tp aku pakai spnder jgk hanye kalau aku pegi mandi mande kt pool or water park je..biase aku g afamosa n sunway lagoon

    tp ari2 aku akan pakai gstring n thong as underwear...aku pakai gstring n thong utk lelaki la..bkn yg pmpuan punye..aku skrng 24 n aku start pakai since form 5

    pape pun ni emel aku tpr_shukri@yahoo.com

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g