Sunday, 25 December 2011

Nak ngorat perempuan ayat mesti power, muka pun power baru dapat couple dengan lisa

assalammualaikum

Baiklah. alasan gua tak update 2minggu kali ni adalah; berokbeng gua hilang. Gua harap alasan ni cukup kukuh. Agak keji sebenarnya bila gua tengok bulan Disember ni 2 kali je gua update. ha ha ha

Ok3. Hari ni gua nak ajar cara ngorat awek. Ya2, gua bukan pakar pun, cinta gua pun kandas di tengah jalan hari tu.  Tapi pergilah mati. Gua nak pura2 pakar and nak share teknik2 yang sesuai. so mari mulakan:

1. menyamar retis
Kalau muka dah tak kacak tu, tapayah nak beli pencuci muka macam2 sangat bro, gua sarankan, lu google pic artis2 hot kat internet, lu print, lu jadikan topeng. pakai topeng tu untuk ngorat.

topeng gambut sepulah

2. alim
kalau jumpa yg berkenan, saudara janganlah terus gelojoh dengan berkata "aha, saudari cun sangat ni, bak no fong sikit". sebaliknya katalah macam ni "saudari, boleh saudari tunjukkan arah surau?''  sambil2 dia tunjuk tu baru mintak no fong.

alim alim meow

3. kaya
zaman sekarang zaman duit. teknik ni mudah. bocorkan kocek seluar lu, buh syiling banyak2. so setiap kali berjalan, duit syiling akan sentiasa mengalir dari celah kangkang anda. itu sangat bergaya dan kaya bagi perempuan. gua agak je lah. ha ha

duit mengalir

4. seluar ketat
skill ni tak lain tak bukan skil pandanglah lihat lah aset ku yang cantik. lalalalala. gua tatahu jadah apa sebenarnya ni. Sama jenis dengan perempuan pakai baju ketat tunjuk aset.

aset

5. straight to the point
kadang2 cara cakap terus ni yang terbaik. senang. mesej yang disampaikan pun jitu dan tepat.

Ni kali terakhir muka lisa gua tempek dlm blog ni

Ok3. Isnin ni gua start posting dekat Hospital Terendak, Melaka. So awek2 cun area sana bersiap sedia kena ngorat. awrrrrrrrr. ha ha ha


shawn razaleigh

80 comments:

  1. awrrr tu tak menahan oh! hahaha duhhh, serius entri kali ni mmg buat aisyah gelak sampai kluar air mata. hahah. paling suka no 1 2 dgn 3. hamagadd hamagaddd XD

    ReplyDelete
  2. Hahaha GREATTTT ENTRY. :-) see u in medical field someday.

    ReplyDelete
  3. berokbeng hilang dh report polis ka belum??hahaa

    duit syiling jatuh dr celah kangkang tue mmg stail,konfirm aku follow kutip duit buat tambang bas :))

    ReplyDelete
  4. homaii homaii menatang apa aset tu ? haha

    ReplyDelete
  5. ngok ngek

    haha, buat call guna public phone ok gak

    ReplyDelete
  6. saddila

    menantang burung cenderawasih.haha

    ReplyDelete
  7. abislah awek2 cun kena ngorat..haha

    ReplyDelete
  8. okeyh.. awex melaka get ready yer... awexs laen yg nak kene ngorat ngn en.shawn.. sila berbaris di Melaka! hahaha

    ReplyDelete
  9. Gua rasa entry lu buat ni dgn perasaan kecik ati jer..mentang2 LISA nak KAHWIN ngn yuserghy..hahah...xper bro..lu posting tu..ade la awek tersngkut sngkut kt muka GAMBUT luu tuh ntii..chillax.hahah

    ReplyDelete
  10. sibaisibai.


    abg yussergy kacak tak ?


    kahkahkahkah,

    ReplyDelete
  11. zarra

    ah gua dah merajuk dengan lisa. huh!

    ReplyDelete
  12. muahaha... "aset" terbaek doe... gambut... gambut... keh keh

    ReplyDelete
  13. hahaha
    modal mintak tunjuk surau x tahan uh..

    ReplyDelete
  14. kemain lu skg sejak lisa nak kawen

    ReplyDelete
  15. so abg niew single yew.. nak ngorat buleh? gehahahhahaa

    ReplyDelete
  16. lisa dah nak kahwin ..
    gua sedih nie..
    lu sedih x shawn?
    haha

    ReplyDelete
  17. ah lu. tak abes2 dgn lisaaa mencikk

    ReplyDelete
  18. entri yang sengal buat release tension XD

    ReplyDelete
  19. asip

    tapayah nak tunjuk bakat gay anda.haha

    ReplyDelete
  20. aqiim

    taksedih pun. setakat yusry.haha

    ReplyDelete
  21. yayah

    haha. tamo tensen2. tamo.keh3

    ReplyDelete
  22. seluar ketat pn termasuk...homaigadd

    ReplyDelete
  23. xley blah btul la! :D hahaha...best!! very the nice!

    ReplyDelete
  24. tunjuk asset tu tapayah la dooo. hodoh gile. haha

    ReplyDelete
  25. laku ker ko nak ngorat kat terendak tu.............???

    ReplyDelete
  26. knapa kali trakhir letak gmbar lisa??
    yg tuu ja yg menarik pown. :P

    ReplyDelete
  27. missa

    pasni nak jadik laki orang dah. haissh

    ReplyDelete
  28. cikpia

    gorengpisang panas pulak.okbaihahaha

    ReplyDelete
  29. teknik duit syiling tu kalau tukarkan dgn duit kertas mmg akan menjadi, pecayalah, hahaha!!

    ReplyDelete
  30. " ok, tapi saye dah sesat kat hati cik ni. acane?hik3" terbaik d ctu..hihi

    ReplyDelete
  31. Lisa nak kahwin dengan yusri ahh

    Teknik duit syiling tu best tapi lebih best kalau tukar dgn duit RM 50 ! LOL

    ReplyDelete
  32. nasib baik lisa dah nak kawin ngeh3

    ReplyDelete
  33. pink velvet

    haishhh. kaya raya ler cemtu

    ReplyDelete
  34. cop ! bukan ke lisa dah tunang ke wey ? heee ;)



    #cepat2 bagi cadangan kat blog aku !

    ReplyDelete
  35. bena

    aah tu mainan media je tu.haha

    ReplyDelete
  36. tak perlu nak tayang sangat aset tuh shawn.
    hahaha
    :P

    ReplyDelete
  37. comeycomey taktik lu neh !


    ;P

    ReplyDelete
  38. kali terakhir buh gambaq lisa nohhh?muahahaha....terima hakikat la wei,haha.... dah lama aku tak mai blog ang,tengok-tengok header dah ada serba serbi,tudung pelangi adooooooo...

    ReplyDelete
  39. fyqa

    hah next time guna kat lu pulak

    ReplyDelete
  40. onie

    haha
    suka na kau dgn tudung pelangi kan

    ReplyDelete
  41. geli den tgk sapa yang pakai seluar ketat,hahaha

    ReplyDelete
  42. haha...dah lme x hupdate pun entry tetap ganas n kelakar kot~ :D peminat blog nie x lari la...:)

    ReplyDelete
  43. no.3 dah macam iklan gua tengok..


    penjimatan dengan setiap isian...



    lu jangan sedih lepas ni tak dapat tepek gambar lisa tu..

    ReplyDelete
  44. hahaha no 2 paling tak bole blah..adeh lawak lawak..
    **wonder knp setiap kali aku baca blog ko ni tak pernah aku tak gelak sorang2..hahaha

    ReplyDelete
  45. Hahaha...memacam lah ku ni bhaiii....

    Lisa lisa lisa....rozita cek wan pun maket gaks dowh!...mantap!...hahaha

    ReplyDelete
  46. woaahh da nk kje ey? abehla AWEKs kt sane..hahaha =P







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  47. marcella

    pasni gambo hanis jalikha la yedak?

    ReplyDelete
  48. pinaz japar

    haha. terima kasih lah salu baca :D

    ReplyDelete
  49. wilayah

    umo dah meningkat dah kurang cun

    ReplyDelete
  50. ezan

    tulah nak dibawa ke alam rumahtangga tu

    ReplyDelete
  51. hahahahahaha


    aku gelak gelak da tgk entry ni.

    hi gambut, encem nye. awrrrr ! :p

    ReplyDelete
  52. mesti ramai wat tips k2 shawn ni.patutla..

    ReplyDelete
  53. http://cardiffmiller.com/pubs/buyvalium/#for-anxiety buy valium online us pharmacy - is 5mg valium equivalent to xanax

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g