Monday, 26 December 2011

Ketagih: kaki like status kat fb

assalammualaikum

Bagi yang tidak mengenali, nama gua Shawn. Shawn Razaleigh. Orang selalu keliru antara gua dan gambit. haha. Gua pelajar perubatan tahun 3 dan blogger paling rajin dekat Malaysia. Semalam gua dah up satu entry ini hari gua up lagi satu. Rajin bukan? ha ha ha. *padahal blogger lain sehari buat 3 entry.

Ni semua sebab ada awek tulis mcm ni kat fb gua

''kalau update blog berbulan sekali tabolehlah nak lawan hanis zalikha weh.''

mendengar nama hanis zalikha, terus gua bersemangat untuk update blog tigabelas kali sehari. ha hah ha

Baiklah, hari ni nak cerita fasal fb. Kaki like.
Pantang nampak status baru, mesti like. Gua ada kawan pesen macam ni dulu. Semua benda kat news feed dia like, bahkan, kalau ada pic awek bergambar dengan duit ajak masuk MLM pun dia like. Ya, memang legend. Dalam kehidupan sebenar pun gua panggil dia Izzat legend. nama betul dia Izzat Izhar. Sila add fb beliau untuk dapatkan lebih banyak like pada status anda.

Ok2. fokus. Berbalik pada tajuk entry, gua syak kehidupan kaki like ni mcm ni kot:







hahaha. macam tu ke? dari buang masa tekan f5 lapanbelasratus kali, lebih baik pergi menunggang kuda, memanah atau berbasikal. 

Kalau nak like, like lah benda yg berkaitan dengan lu. 
Dan like lah benda2 yang patut. Ini tidak, orang mati pun lu like. apa lagi kalau ada gambar 18sx sikit, kompem tangan lu gatal je nak like.

p/s: Kaki like yang baca entry ni, cepat like entry ni. Nak comment sekali pun boleh. bahahaha
p/s 2: ada jugak tak suka like, tapi suka status sendiri di-like. ini boleh tahan haram jugak perangainya.
 lagi jahanam pergi like status sendiri.
xbox: ok tapayah terasa sentap sangat. ha ha hah

shawn razaleigh

138 comments:

  1. gua selau sedih bila tengok org update status, lepastu like status sndiri..
    kesian...
    kahkahkahkah

    ReplyDelete
  2. sekarang musim like oh,hahaha..nyampah aku...tu sebab aku nak update status kat fb pikior dua tiga kali,haha

    ReplyDelete
  3. aqiim

    ala mungkin dia mmg suka suka suka sgt status dia tu.


    kann?haha

    ReplyDelete
  4. onie

    kannnn? sedih rasa. haha tiba2

    ReplyDelete
  5. gua rase lu lah bloggerpaling pemalas. nasib jer terupdate dua kali ni.hahahaha


    niceone wey reload dan reload lagi

    ReplyDelete
  6. anon

    eleh. gua memang. rajin study je.hahaha

    ReplyDelete
  7. gua pun ade budak dlm frenlist macam ni.

    gua tak leh blah, dok like je keje die..HAHA

    lagi satu pesen budak yg jenis update status selang 2, 3 minit n selalu suruh org like status die balik.

    ReplyDelete
  8. kali ni ak x nak like dah =,=
    harharhar !

    ReplyDelete
  9. schaze

    tang 2 3minit ni, jenis bosan melampau

    ReplyDelete
  10. mija

    haha. like lah likelah like lah. bahahaha

    ReplyDelete
  11. asal lak dipanggil kaki like..bkn gune kaki tapi gune tgn untuk meng klik like itu.
    -sekian-
    *lu prlajar medik? pakar ape? doktor cinta? hehehhee

    ReplyDelete
  12. zarra

    aish bnyk tgk cinta medik lu ni.hahaha

    ReplyDelete
  13. Tadi dah komen, mana pi komen tu. Stress

    ReplyDelete
  14. nasib baik gua bkn kaki like. awrrr

    ReplyDelete
  15. mejah

    next time gua bagi yang mencanak ke bulan pulak ok.haha

    ReplyDelete
  16. duniaabstrak

    adoih kesian kalau takde motip idup.

    ReplyDelete
  17. sbb fb dah mula membosankan like je la keje nya

    ReplyDelete
  18. misi

    hehe. fb dari dulu mmg bosan. mainlah friendster. ok, lagi bosan

    ReplyDelete
  19. eceh, lps nih tamaw like dh la status lu.. konon jela

    ReplyDelete
  20. serious gua rasa tak buleh blah jenis update status pastu like sendiri. kwn gua sampai buat grup menyampah dgn like status sendri. gua tak join sbb takut kwn2 gua yang ske like tu terasa. kahkahkah

    ReplyDelete
  21. eceh, lps nih tamaw like dh la status lu.. konon jela

    ReplyDelete
  22. untungla da tahun 3.. den baru jo tahun 2..tak sabar nak abih aih

    ReplyDelete
  23. hehe, i'm always gonna be a tip top in this one..hehehe :D

    ReplyDelete
  24. yayah

    ahaha. gua tak kesah pun org like. tapi berpada2.hehe

    ReplyDelete
  25. aku.. pernah like status sendiri.

    -sentap-

    ah jari tergelincir masa tu.

    hmmph!

    ReplyDelete
  26. hahah cam siut jer,
    gua taw tuh ayat sapa, ayat si eken nya keje lettew..
    pasti lagend bangga sama lu buat post neyh~
    like~!

    ReplyDelete
  27. zhaf

    haha. aah gua lupa bgtahu legend.haha

    ReplyDelete
  28. eila

    thanks eila, tak sentap kan? haha

    ReplyDelete
  29. suruh la die kawan add aku, status aku selalu terkapai2 tanpa like atau comment... -.- dengan die mungkin itu semua akan berubah...

    ReplyDelete
  30. aku suka like status sendiri so what? kahkahkah kalaw boleh komen aku ni pon aku nak like tapi xda button like je..hahaha

    ReplyDelete
  31. dayah

    haha. dayahhhhhhhhhh! jgn sentap. hehe

    ReplyDelete
  32. Semua benda kat news feed dia like, bahkan, kalau ada pic awek bergambar dengan duit ajak masuk MLM pun dia like.


    hahaha.ni pun nak like ke. haha

    ReplyDelete
  33. anon

    haha. dunia memang mcm ni. yg pelik tu yg org like

    ReplyDelete
  34. lu pun kaki like jugak gua tngok. kbai

    ReplyDelete
  35. haha gua pun suka reload banyak kali . tapi sekadar nak tengok masing punya status yang bangang la .

    ReplyDelete
  36. kahkahkah lu perli gua ke apa main reload2 ni ? haha
    okay gua tak sentap dgn entry lu ni .

    ReplyDelete
  37. syazana

    gua like yg gua suka je. hahah. yg gua tekankan kat sini jenis yg like semua benda. hahah

    ReplyDelete
  38. akim

    saya tak reti omputeh lah sir akim

    ReplyDelete
  39. siap ade page untuk kakiLIKE dekat fb. carilah. semoga berjaya menjoinkan diri haha

    ReplyDelete
  40. like status sendiri? nmpk sgt la obses dgn diri sendir. haha

    ReplyDelete
  41. ak ska like status org sbb ak sdri x wat status wakakakaka..

    ReplyDelete
  42. post script jadi play station jadi xbox. good job.

    ReplyDelete
  43. okey, srius menakotkan idop camtu ...
    serius.. serius..
    ok, nmpak x ke'srius'an tuu? hahaha....

    ReplyDelete
  44. haney

    haha. da dia suka like je la kot

    ReplyDelete
  45. missa

    lagi takut aku tgk comment kau.heee

    ReplyDelete
  46. yeahh ! bersedia untuk add izzat izhar sebb dye mkin femes


    jenis tubuh group pom ade kaki like nih .. mna yg best nye pom x thu lah ,x mnyempat nak kaji

    ReplyDelete
  47. nia

    haha. add lah dia. kacak pun kacak

    ReplyDelete
  48. eleh shawnnn.
    macam hang tak pernah buat.
    hik3.
    :P

    ReplyDelete
  49. chemay

    hahaha. taklah like semua benda,heee

    ReplyDelete
  50. aku takat di LIKE tak syok sangat...... dapat komen yang best tu!!!

    ReplyDelete
  51. yana tak suka like status sendiri...haha..kadang2 kesian kt org yg post status pastu die sorang yg like..haha..

    ReplyDelete
  52. guwa suka status guwa orang like, kalau takda siapa like guwa sanggup remove status tu.hahahaha tapi guwa tension dengan member guwa seorang ni.semua dia like sampai post member guwa yang dia tak kenal pun dia like.huhu
    *tiba-tiba nak bahasakan diri "guwa" ;p

    ReplyDelete
  53. shurazirah

    amboih melampau naa gaya lu.hehe

    ReplyDelete
  54. tak sentap pun tp suka..aku rasa nk share ja..
    biar tersedar dr rasukan skit,kakitangan like nih..huh!!

    ReplyDelete
  55. Serius, aku pun ada kawan yang suka like2 ni. Rimas gak. Hahaha, kelakar tengok fb sekarang. Sendiri tulis, sendiri like. #ForeverAlone

    ReplyDelete
  56. x tahan wat muke sdeh sbb x de status nak di like..hihi

    ReplyDelete
  57. nak "like" seribu kali untuk entry nie! suka sangat sbb memang sangat merunsing dengan kaki like yang annoying n memenuhi ruang notification...pfttt~

    ReplyDelete
  58. untuk insan yang takde fesbuk cam den ni, nak masuk kategori mana tu?

    ReplyDelete
  59. Like! =D
    haha sengal gile katun, sanggop tu semata2 nak like,.aduhai..

    ReplyDelete
  60. dulu pon ade member camni,pastu kiteorang buat page "Kami bantah "ehemehem" suka like status fb",pastu terus dia diam.tapi tk rasa annoyed pon,rase kelakar ade la.

    ReplyDelete
  61. aku like bila benda tu aku setuju, sokong dan suka..haaa gitu

    ReplyDelete
  62. fb tu zaman jahiliyah , muahaha

    ReplyDelete
  63. bhahahahah. tetiba teringat kt kwn ak yg sorang ni. org pnggil dia tiger. *jgn tnya ak nape org pnggil dia tiger. sbb ak pn musykil. haha*

    si tiger ni mmg keje dia asyik like status org je. ak post kt wall kwn ak pun dia nk like. x phm ak ngn org cenggini. smpaikan dak2 ni bg gelaran RAJA LIKE kt dia! kahkah

    ReplyDelete
  64. Waalaikumusalam...

    Sudahlah lu....sound wa lah tueee....

    Hahaha, sentap tau....weeee

    I like shawn razaleig aka gambit...punah!

    :-)

    ReplyDelete
  65. hi gambit,eh eh silap,haha

    member wa kaki like,semuanya like dan like tu rutin dia di fesbuk.
    tapi lagi parah kalau status dia,dia like dia yang comment yang first,haru beb,sedih wa tengok,hehe

    ReplyDelete
  66. hahaha suka entry ni sbb budak skrg suka like tk tentu pasl haha

    ReplyDelete
  67. Gua ada membe mcm ni, sehingga kami trademark kan beliau sbgi Faizal-likethis

    ReplyDelete
  68. haha, ada jugak yg hobi menge-like eh?...

    ReplyDelete
  69. aii cam biase buat je shawn?? ekekek

    ReplyDelete
  70. sorry la kalau aku suka like ko punye status eh . HAHAHAAHA :)

    ReplyDelete
  71. fatin amirah

    haha. tebaik jugak skill buat page tu

    ReplyDelete
  72. akmal khalidah

    hehe. ada lah sebabnya kot.hee

    ReplyDelete
  73. syaz rozelt

    heh. tula, dah bosan sgt, gituler rupenye

    ReplyDelete
  74. cik ungu

    utk mcm lu, p main friendster. haha

    ReplyDelete
  75. marcella

    p lah buat satu, boleh berkenal2

    ReplyDelete
  76. razik

    bosan utk orang2 yg takde life

    ReplyDelete
  77. bdk kecik

    kirim salam tiger si raja like tu

    ReplyDelete
  78. sepet kuku

    haha. jgn sentap, tak tuju sapa2

    ReplyDelete
  79. cantekkk

    haha. sanggup, asalkan dapat like

    ReplyDelete
  80. hisamm

    haha keirim salam si like this tu

    ReplyDelete
  81. fifi laichi

    ada je. rasa nak like je komen lu

    ReplyDelete
  82. lovelwa

    sekali sekala bernafsu juga. hahaha

    ReplyDelete
  83. bena

    haha. yg gua maksudkan like tidak tentu hala

    ReplyDelete
  84. gua siap bagi award kat member gua..
    the best LIKE-er 2011..hahaha..tahun ni taktau laaa..dia masih bleh maintain kan status dia tu..

    ReplyDelete
  85. cimot

    haha. untung lah preng kau tu

    ReplyDelete
  86. serius ohsem ah entri shawn kali nih.. hahahah awrrr! terasa jugak ni sbb bila buka fb mmg suka like status org. tp yg yg berkenaan jela takde sampai yg mrepek2 pun nak di like.. haha

    ReplyDelete
  87. kah kah kah....kesian dia hahahah

    ReplyDelete
  88. pernah gaduh ngan sorg cousin sbb kaki like. siap ada application " bomber project " like sume mende kat wall. last², kena sound ngan aku, dia sound member² aku plak. haizz -.-"

    visit and follow eh :)
    http://mokomikiemushi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  89. aaa.

    aku jarang like status org.

    tgk kerajinan.

    tp aku suke org like status aku. asal? hahahaha

    ReplyDelete
  90. doktor. saya baru je abis pantang. takut jaitan saya tebukak balik sebab saya ketawa dengan dasatnyer setiap kali baca entry doktor ok.
    sangat lucu wokeh. sangat!

    like. hahahahaha.....ram...

    ReplyDelete
  91. hihihi jenuh dpt kwn smua nk like..like yg pnting2 je

    teringat baru2 ni sllu nampak kawan dok like pic 18sx.dh smpai 2x, cri kat chat n tegur baik2..allhamdullilah terima teguran & unlike smua pic.syukur dpt org jniz trima tguran.

    ReplyDelete
  92. Hmm is anyonе else hаving рroblems with the pictures on this blog loading?
    I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog.
    Any responses woulԁ be greаtlу apρrеcіateԁ.


    Feel freе tο suгf to my weblog: freeps3x.tumblr.com
    Also see my web site - free ps3

    ReplyDelete
  93. Do you hаѵe a spаm issue оn
    this wеbsite; I alѕo аm a
    blogger, anԁ I was wanting to κnow youг situаtion; wе havе
    created some niсe ρroceԁurеѕ and wе are looking to
    traԁe solutіοnѕ ωith otheгs,
    whу not shoοt me an е-mail if іnteгеsted.


    Hеre is my web-site ... Disney World

    ReplyDelete
  94. Exсellent beat ! I would like to apprentice while уοu amеnԁ your website,
    how сould i subѕcгibe for a blog sitе?
    The account aіded me a acceptаble deal.

    I had been a little bit acquainted of this your brοadcast offered bright clеаг idea

    Hеre is my web-site emergency plumber in birmingham

    ReplyDelete
  95. Hiyа! Quick quеstіon thаt's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone. I'm trying tо fіnԁ
    a template or plugin that mіght be able to resolve this pгoblem.
    If you have any rеcommenԁations, pleаse shаre.
    Сheers!

    Feel frее to visit my web sitе :
    : colonic irrigation birmingham UK

    ReplyDelete
  96. Hey I know this is off topic but I was wondering if уou knew of
    any ωidgеts I coulԁ аԁd tο my blog that automaticаlly tweet mу newеst twitter updates.

    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    My webpage :: natural breast

    ReplyDelete
  97. Нeya! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

    My website; 24 hour Emergency Plumbers in Solihull

    ReplyDelete
  98. Please lеt me know if you're looking for a author for your blog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely loνe tο wгite some content for yοuг
    blog in exchange for a link back to mіne. Plеaѕe shoоt me an e-mаil if interested.
    Thank yοu!

    Alѕo visit mу blog solihull double glazing

    ReplyDelete
  99. I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's
    a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often.
    Did you hire out a designer to create your theme? Superb work!


    my blog post :: pub equipment

    ReplyDelete
  100. Hmm it looκѕ like youг site аte my fіrst соmment
    (it wаs еxtremely lоng) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoгoughlу
    enjоуіng your blοg. I аs wеll am an
    аѕpiring blog wrіtеr but ӏ'm still new to everything. Do you have any tips for first-time blog writers? I'd really apρreciаte іt.


    Also viѕіt mу ωeb blog :: Hypothyroidism Treatment

    ReplyDelete
  101. Hi there excellent webѕite! Doеs running a blog similar to this taκe a large amount of work?
    I have vеry little underѕtаndіng οf cοding howеver I was
    hοping to start my οwn blog soοn.
    Anywayѕ, shоuld you have anу ideas
    οr tесhniques foг new blοg οwners please
    sharе. I undегstand this is off topiс but I simply
    needed to ask. Кudos!

    Feel frее to visit my blog post :: Grow breasts

    ReplyDelete
  102. Hi theгe! This poѕt couldn't be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

    Feel free to surf to my page; Buy Father's Day Gіft Bаskеts

    ReplyDelete
  103. Please let me κnοw if you're looking for a author for your weblog. You have some really good posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd гeallу lіkе to ωгіte somе сontent for your
    blog іn еxchangе for а link back to mine.

    Plеаse blast me an e-mail if intereѕted.
    Regards!

    Alѕo viѕit my websіte :: simple wood projects

    ReplyDelete
  104. hoooiiihhh,, aku kaki like kot,, cinabeng punya shongg

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g