Wednesday, 14 December 2011

Abang afro dan paip hikmatnya

assalammualaikum

Lama tak update. Meh gua nak mengarut sedikit. Dalam entry ni, gua nak memperkenalkan produk serbaguna yang mampu menyelesaikan pelbagai masalah dalam hidup. Jadi, nama produk tersbut adalah

TARAAAA.

Paip Hikmat

Ya, paip hikmat. Ok bertenang, jangan excited dulu tuan puan.
HAAA yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat, yang dah rapat jangan main gesel2 pulak. ha ha ha. Mai kita tengok apa luarbiasanya paip ini:

1. Mampu membuat jus buah2an
Teknologi ni memang sesuai dimusim-musim panas ni (tak pedulik walaupun sekarang tgh musim hujan, haha). Ianya selamat berbanding blender buah2an yang bilahnya tajam dan mengerikan.



2. Buang lemak berlebihan di badan
berat badan berlebihan? lemak di sini sana? mengelebeh dan kurang menarik? payu dara terlalu kecil? eh. silap. ha ha. Gunakan paip hikmat utk kurus yang abadi :


3.Keluarkan getah dari pokok getah (bagi penduduk desa)
di desa juga di kota, dia datang memberikan baktinya demi hidup aman sejahtera~kluangman, kluangman, keeeluangmannn~ awrrrrr. Dengan teknologi ini, kayo rayo lah wan den kek nogori 9. Nak gotah yo, puleh yo kepalo paip tuha.

di desa

4. Keluarkan ilmu berlebihan. erkk
Agak2 kalau rasa diri tu tak berapa cerdik. Tanamkanlah paip hikmat di kepala member2 lu yg genius dan nerd. Nganga dan nikmati hasilnya. bahahahaha

sharing is caring faking

Ok3, cukup. Terlebih mengarut sudah. hehe.
Ada benda perlukan usaha berganda tanpa teknologi.
Tapi kalau teknologi tu dah ada, jangan jadi bangang. Gunakan teknologi sehabis baik dan tuai hasil yang berkualiti.
yeeeha seronoknya cuti~

shawn razaleigh

105 comments:

  1. macam lahanat. aku suka abg afro lu. hahahah!

    no 3 terbaik.

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAMPEH!


    wehh nak bli kat celah mana neh?

    ;)

    ReplyDelete
  3. nasib gua xde paip hikmat lu. gua ade kure hikmat aje

    ReplyDelete
  4. ni bukan setakat hikmat je. dah terlebih berkhidmat adelah. sume boleh gune =.="

    ReplyDelete
  5. HAHAHAHAHA,yang nambot 2 takleh blah~ :p

    ReplyDelete
  6. anon

    mesti rumah lu banyak pokok getah. kaya lah lu lepas ni.hehe

    ReplyDelete
  7. ok,idea sangat kretip!gua nak try!hahahaha

    ReplyDelete
  8. fyqa

    beli kat aku lah weh. murah je. haha

    ReplyDelete
  9. kan gua dah cakap,gua nak komeng kat sini banyak2 :p

    ReplyDelete
  10. bernas hang punya otak shawn,
    hik3
    :P

    ReplyDelete
  11. banyak kan kan kan :p
    lalalalala~
    meriah entry lu yang 1 nih.hebaaak kan :p MUAHAHAHA

    ReplyDelete
  12. wadi

    kura2 lu boleh kuarkan getah tak? haha

    ReplyDelete
  13. bella

    serba guna. semua cukup. hehe

    ReplyDelete
  14. cheqwa

    hang jangan main gila. hahahah.

    ReplyDelete
  15. chemay

    boleh menang anugerah tak kalau gua cipta benda haram ni.haha

    ReplyDelete
  16. harap dapat dijadikan realiti..... he he...

    ReplyDelete
  17. haha, aku tak tau kenape aku terfikir yang entry ni entry yang tak bersih.

    ReplyDelete
  18. najwa

    hhaha. lu cepat terpengaruh dengan tajuk ni.aisshhh, tamo3. hahahah

    ReplyDelete
  19. hehe, kok bisa sih! :) your joke is always made me laughing alone! :D

    ReplyDelete
  20. rtp..

    bisa semuanya. hehehe thanks arisha

    ReplyDelete
  21. shawn!! gua nak doploh.boleh gua promot kat member-member..untung sama-sama...hahahaha....

    lu ada stok lagi tak???

    ReplyDelete
  22. marcella

    amboih. benda tak lulus dek sirim lagi. gelojoh na lu ni.awrrr

    ReplyDelete
  23. hahaha..gilerr a produk ni..mcm2 woo fungsi die..wakaka

    ReplyDelete
  24. lamo den x singgah menkomeng blog lu~

    abg rambut gertak terbaek~
    zaaaas~!

    ReplyDelete
  25. nak guna paip tu sedut earning blogger femes hahahhah

    ReplyDelete
  26. gila . sedut ilmu tapi keluar air .
    pinjam no 2

    ReplyDelete
  27. nie satu brpa ringgit nie??
    hahaha

    ReplyDelete
  28. ni waranti brape taon ni?? =D

    ReplyDelete
  29. selipar jepun

    kannn? tanak tempah ke? haha

    ReplyDelete
  30. zhaf

    haha. gua baru je singgah blog lu smlm.

    ReplyDelete
  31. azham

    amboih. bahaya jugak produk gua ni. hahaha

    ReplyDelete
  32. saddila

    boleh2. gerenti slim mcm erra

    ReplyDelete
  33. peah

    utk lu kawan gua bagi percuma 1 kalau beli 18

    ReplyDelete
  34. style style,kalau lah dapat,syiok ni

    ReplyDelete
  35. ada dapat free gift tak? earphone sonia ke, teddy bear ke, pinggan mangkuk corak bunga ke..takde?

    ReplyDelete
  36. shawn... aku nak paip yang boleh keluarkan jodoh boleh tak?

    senang skit takpayah nak cari jodoh, ngorat-ngorat perempuan, ayat-ayat perempuan dan sebagainya....

    ReplyDelete
  37. robot

    haha. syok gila kot. senang hidup

    ReplyDelete
  38. el

    haha. beli byk baru dapat pree gif

    ReplyDelete
  39. alepridz

    haha. ganasnya permintaan kau. adeh

    ReplyDelete
  40. hoiii... kejamnya paip hikmat ko, tapi nak pinjam sebulan,
    habes exam aku pulangkan balik,
    boleh tak?

    ReplyDelete
  41. kahkahkah. kalau ada paip cam ni, compem gua tak payah study dan tak payah g jog dah weyh.

    ReplyDelete
  42. miss novex

    tu bukan kejam itu nikmat dan hikmat

    ReplyDelete
  43. bella bell

    hahah. best kan. beli lah weh

    ReplyDelete
  44. hahahah sesengal laa, paling geli yg sedut lemak tu XD haishh ni merepek sgt ni.. hahah

    ReplyDelete
  45. fatin


    hahaha. senang je kan. tapayah studi susah2

    ReplyDelete
  46. HAHAHA! klaka la weh story kau. gelige betol ..

    ReplyDelete
  47. azelah

    hehe. always. ok terbelagak. gagaga

    ReplyDelete
  48. ni pesen pemalas punya manusia..hahaha

    ReplyDelete
  49. nak pinjam paip ni bole? nak buat ilangkan lemak? hehe~~

    ReplyDelete
  50. tension ke belajar sampai paip pun boleh jadi cerita hahahaha sengal

    ReplyDelete
  51. nk order paip hebat ni stu boleh? ohh ya, paipsi ada dlm pakej skali ker?

    ReplyDelete
  52. pink velvet

    acece. padhal dah kurus gilak

    ReplyDelete
  53. dhiya

    haha. blog gua dari paip ke anai2 pun boleh jadi entry.haha

    ReplyDelete
  54. hebatlah lu!

    nnt bile produk ni dah ade kat market, lu bg tau wa k.

    wa nak survey keberkesanan produk lu ni..HAHA

    ReplyDelete
  55. pehh..senangnya hidup...yg no.4 tu best...haha...

    ReplyDelete
  56. ko ni aku nak sekeh pun gitu la kan . idea mantop sangat ! imaginasi KUAT ! hahhahhhaha~

    ReplyDelete
  57. umie

    haruslah. abg afro si jurujual.hee

    ReplyDelete
  58. yana

    hehe
    tayah susah2 nak belajar kan

    ReplyDelete
  59. bena

    haha. nampak tak tokoh aku sebagai inventor

    ReplyDelete
  60. terus baik demam bace entry ny -_____________-

    ReplyDelete
  61. siapa yang ada paip ni?

    aku bayar dua belas kali ganda dari berapa yang dia bayar kau.

    hmm tapi ansur ansur.

    hmm.

    ReplyDelete
  62. sungguh berteknologi! kagum gua kejap! @_@

    phuiiii! x blah la ko nie haha :P

    ReplyDelete
  63. adwa

    jangan kagum je, beli lah 5pasang.hehe

    ReplyDelete
  64. sonang bonar hidup kalo ade paip ni!!!

    aku nak letak paip tu kat bank!! pastu aku tampung duit yg kuar tu gune kontena..hahahaha..aku kayooooo!!

    ReplyDelete
  65. aku rasa kalo lemak bole buang guna paip hikmat ni..

    dr rozmey tak sehepi tu kot..?

    ReplyDelete
  66. cimot

    amboih.. senang lah hidup.. haih kenapa aku tak terfikir

    ReplyDelete
  67. kata kila

    nak exam pun tayah stres2

    ReplyDelete
  68. senget


    hahahah. betul jugak tu kan? heee

    ReplyDelete
  69. at the last dr.rozmey jugak tertempek...

    hebat gilerrrr..kalah transfomer,dari lemak ke getah..kaya tokwan aku lepas nie

    ReplyDelete
  70. sengal tp blh pakai jugak idea ni hahahahha

    ReplyDelete
  71. kesengalan tahap gaban neh..keh3

    ReplyDelete
  72. memang mengarutt. tapi kau ada tak stok paip hikmat ni? book satu. :p

    ReplyDelete
  73. nak no abg afro 2 bole tak gay? rawrr! hahahaha :P

    ReplyDelete
  74. haha..ngarut yg kelakar! x tahan ade gamba dr.rozmey~

    ReplyDelete
  75. alaaaa.tak de lucah2 pun..mane lucah?mane lucah???
    hahahahhaah

    to my blog - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  76. yang jauh mai dekat, yang dekat mai rapat, yang dah rapat jangan main gesel2 pulak -- yg ni aku takleh terima sbb buat aku gelak gile gile kahkah

    ReplyDelete
  77. best2...hahaah...asa nak terguling2 dah ni...haih...

    ada jual x?? nak beli la..hehe

    ReplyDelete
  78. best2...hahaah...asa nak terguling2 dah ni...haih...

    ada jual x?? nak beli la..hehe

    ReplyDelete
  79. kalau btl ada paip ni.. takut org guna sbg saluran kencing lak

    ReplyDelete
  80. hohoho boleh plak gitu..

    http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

    ReplyDelete
  81. pakai dekat mesin atm boleh tak ? kasi kua duit banyakbanyak.

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g