Sunday, 20 November 2011

Calon2 wanita pilihan lelaki

Assalammualaikum

yeah. gua kembali dengan rekod baru. 3minggu tak update blog! kali ni paling lama pernah gua buat.  haha.

Minggu ni (bajet2 update setiap minggu) gua nak buat entry fasal calon2 yang sesuai untuk dijadikan isteri/gepreng. Atau apa yg lelaki pandang dekat perempuan utk dijadikan teman sehati, sejiwa dan sepancreas.


Pertama.
Haruslah seorang perempuan
Syarat ini adalah yg paling utama. Jadah apa kalau syok2 kahwin, tiba-tiba time malam pertama, isteri lu tu sebenarnya adalah seorang lelaki. Tak ke sibai namanya..

 contoh pencemaran malam pertama

Ke-dua
Rupa yang cun
Kebanyakkan lelaki, first akan tgk muka. lepas tu baru benda2 lain.

tackle awek cun

Ke-tiga
Aset
Aset utama yg lelaki akan tgk adalah tetet. ya, tetet, ini kenyataan. Jadi, kalau tetet tak panjang sedepa, jangan berangan nak dapatkan aaron aziz. eh pakai depa pula ukurannya ya.awrrrr

ini aset

Ke-empat
Pandai memasak
Haruslah mencari bini yang pandai memasak. Apa2hal nak makan senang. lagipun orang kata cara nak pikat suami adalah melalui masakan bukan air mata. diulang bukan air mata. ha ha

 contoh masakan segera

Dan yang ke-terakhir
Pilihan ibu
pilihan ibu biasanya adalah yang terbaik, tertepat dan terAwrrrrr.

contoh pilihan ibu. awrrr

Bila fikir balik, cukup aaron aziz ke kita nak awek2 yg cun, bini2 yg awrr. Jangan nak memilih sgt lah kalau diri tu pun tak sempurna lagi. eh apahal gua ni.haha. chow

Shawn razaleigh

110 comments:

  1. awek solehah xde dlm senarai eh? haha :P

    ReplyDelete
  2. bhahahahhaah aku klu bace blog ko klu x gelak x sah..pilihan mak ko x brape nk muktamad lg la tuh..kahkahkah :P

    ReplyDelete
  3. peep

    haha. agak lah. tertinggal disitu.haa

    ReplyDelete
  4. adwa

    lu nak masuk senarai pilihan mak gua ke?haha

    ReplyDelete
  5. awrrrr knp gambar yg "ini aset" tu aku x boleh load. zzzzzzzzzzzzzzzz!

    ReplyDelete
  6. awek kuat agama baru sempoi, wanita diplih berdasar cantik, agama dan keturunan ya abang shawn, jangan ikot napsu hahahhaha


    kau memang gatal suka tengok tetet

    ReplyDelete
  7. kah kah kah..gua skong yg pilih bini tgok tetek 2 wey?

    klu boys kena tgok tutt tutt tutt jugk ke ape gay?
    keh keh keh :P

    ReplyDelete
  8. aset tuu ar paling dasyat...
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  9. cukup aaron aziz ke??


    hahahhahah=]

    ReplyDelete
  10. Laki walau camne buruk dia sekalipun tetap ada hati nak pilih awek serupa model.... Fitrah...

    ReplyDelete
  11. 1..2..3..4..5..6..7..8..

    fuh~ fuh~

    1..2..3..4..5..6..7..8..

    fuh~ fuh~











    p/s: salah satu cara nak cukup kan ke-AARON AZIZ-an ....

    makan BUN HARI-HARI pun penting jugak untuk ke arah itu...

    ReplyDelete
  12. patotlah aku rasa cam pelik je. rupanya kau 3 minggu tak hapdet. kalau aku la sibai XD aku baru 2 minggu

    ReplyDelete
  13. ceh baru 3 minggu. aku ni berbulan2 xbsing pun awrrr

    kompem ciri2 kat ats semua ade kat aku. kau nak kat aku tak? bhahaha

    ReplyDelete
  14. ishhhhhhhhhhh ! yang ketiga . bongok je rase. HAHAHAHA ;)

    ReplyDelete
  15. tgk aset tu x bole blah laa . hahahha

    ReplyDelete
  16. hahaha tergolakk den pepagi buto neh! adess

    ReplyDelete
  17. aset itu yang paling penting,HAHA

    ReplyDelete
  18. akim iqbal

    haram lagi ba alip ba ya.haha

    ReplyDelete
  19. shahrizal

    jadah puasa malam weh.awrr

    ReplyDelete
  20. peah

    mana ada suka tgk tetet. tetet yg suka tgk aku. eh boleh ke

    ReplyDelete
  21. syazwan

    bro, tak habis taip ke. tetttttttttttet ea? haha

    ReplyDelete
  22. butterfly

    haha. kalau gua, cukup.okbai.haha

    ReplyDelete
  23. redcheesecake

    tualh fasal. sama je perempuan pun. lumrah manusia

    ReplyDelete
  24. alepridz

    ok gua tafaham. kurang tgk tv kot. heehe

    ReplyDelete
  25. red

    apa lagi, cukupkan 3 minggu. baru awrrr

    ReplyDelete
  26. bibi bibo

    weh lama tak singgah awrr. yg ketiga mmg terpaling betul

    ReplyDelete
  27. wanie

    yey. jumpo laie sorg blogger nogori

    ReplyDelete
  28. amboi..yg no 3 uh rs kne blacklist la...aisy~~

    ReplyDelete
  29. aku baru first time masuk blog..herghh!!asal entry sawan camnie..

    ceit,hang miang ah..kahkahkahkah

    ReplyDelete
  30. ngok ngek

    ni bkn calon2 gua. ni calon2 semua lelaki

    ReplyDelete
  31. ceyt, kalo setakat aset je lebey, 1 keje pun taktau buat tak gune jugak kan? hahaha.. :p

    ReplyDelete
  32. mcm tu rupanya nak tackle pompuan .
    pakai kaki bagai . haha

    ReplyDelete
  33. awekawek mesti sedang bertungkus lumus membesarkan aset sedepa.



    HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  34. saddila

    nilah org kata sakitnya kena tackle

    ReplyDelete
  35. sengal ubi doh,hahaha..tang aset -..-"

    ReplyDelete
  36. hoi,mak kau pilih aku lah,kau tak tahu ke?hahahaha...ok,alasan first tu perlu kaaah? -.-

    ReplyDelete
  37. onie

    perempuan pun tgk aset jugak. ke tak

    ReplyDelete
  38. cheqwa

    yeke? salah gambar lah aku buh.haha

    ReplyDelete
  39. Sume laki gini ea ciri kehendak??bengomm knn??ahahaha

    ReplyDelete
  40. ok la tu bg ulam

    kalo bg makan rumput, memang jd lembu terus

    ReplyDelete
  41. ahhh! semua pon sama.. memilih!

    haha

    nice entry.. kelakoo

    ReplyDelete
  42. chiah

    tak semua lah. yg penting hati. serius

    ReplyDelete
  43. suma aku cukup syarat ni tapi bukan piliha n mak hang, tapi pilihan mak org lain LOL

    ReplyDelete
  44. dhiya

    haha. untunglah mak orang yg berkenan tu.

    ReplyDelete
  45. bau nasik minyak bau nasik minyak keh3

    ReplyDelete
  46. hahaha...nice one!

    ps:gua suker pilihan mak lu....

    ReplyDelete
  47. hahaha..tak terkomen aku la bila baca ni

    ReplyDelete
  48. leya

    pilihan mak gua mmg tepat dan awrrr

    ReplyDelete
  49. onie

    ok, lain rupanya laki n perempuan.hehe

    ReplyDelete
  50. cehh tetet plakk...cinta memandang tetek la..hahaha

    ReplyDelete
  51. *tak memandang tetek

    cittt tertinggal plak

    ReplyDelete
  52. haha, aku amik kira comment kau yg first je. haha

    ReplyDelete
  53. semua ciri- ciri yang ko senaraikan tu ada pada aku. agak- agak boleh tak aku dapat hasif? hahahahaha.



    awwrrrr..

    ReplyDelete
  54. bella bell

    boleh sgt, tinggal nak ckp ilebiu je.haha

    ReplyDelete
  55. aku tetet kecik, patut la tak kawen2..... damn!

    ReplyDelete
  56. cikpia

    tak ada maknanya. semua tunggu jodoh jugak

    ReplyDelete
  57. hahahahaha lawak sitoooon..
    aku pun nak yang reti masak.. kalau tak reti awal2 aku dah reject..

    ReplyDelete
  58. seram plak bab eset tu =D

    *poyo la ko shon,,nk anis zalika je.. tp sape tau kan, jodoh Allah yg tentukan..gud luck!

    ReplyDelete
  59. ahhahah..adoiyaiii..tang aset tu fail :P

    ReplyDelete
  60. kelakar gle..kesian suami jd lembu..haha

    ReplyDelete
  61. oh, lelaki nk macamtu eh?haha.
    ada2 je.
    nk tgk nnt jodoh shawn mcmna:p

    ReplyDelete
  62. mak aih calon geprend ko..xda yg ciri yg lg hot kah?? no 3 tu 18x weh..haha..

    ReplyDelete
  63. hahahaha. ni memang entry yang sangat jujur la.

    ReplyDelete
  64. nak entry baruuu shawnn....buat lahh...lelaki pilihan wanita lak..hehe :DD

    ReplyDelete
  65. nak entry baruuu shawnn....buat lahh...lelaki pilihan wanita lak..hehe :DD

    ReplyDelete
  66. hahahahahahahahaha!!!!! gua sakit perut la bc blog lu.. haha.. jmput lwt blog gua nih.

    ReplyDelete
  67. hahakkss..terbahak2 jugaklh baca entry nih..addeiihhh....=="

    ReplyDelete
  68. prot prott..sedap kentut kali ni shawn

    ReplyDelete
  69. abu

    haha. baru gemuk mkn masakan isteri ye idak

    ReplyDelete
  70. cantekk

    haha. betul2. hz ku menunggumu.eh

    ReplyDelete
  71. ashia

    fail kalau tak cukup sedepa. haha

    ReplyDelete
  72. hakhakhak!!...

    yang pilihan ibu tu...

    wa doa kan lu Shawn..mana tahukan..

    ReplyDelete
  73. buat calon² lelaki utk d buat boipreng plak weh. HAHA

    ReplyDelete
  74. wahh..boleh tahan pemilihan kamu ni..yang solehah ade x?klekekeke..

    ReplyDelete
  75. haha kelakar la entry ni... suka2

    ReplyDelete
  76. gilowww la hang ni,, hahaha,, tak masal pelakon beraset jadi mangsa,, grrrr,,, nak yang hanis jek,,, wekkk

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g