Sunday, 23 October 2011

Perubahan cita2 gua: Shawn Razaleigh

Assalammualaikum

Yey gua busy, sebab tu dah lama tak update blog. *Wahai shawn, cuba cari idea lain. Tiap kali lama tak update je mesti lu nak bagitahu yang lu busy dekat intro. Lama2 readers pun jadi menyampah dengan intro yg sama. Bagitahu jelah readers yg lu tu malas update shawnn.. haha. Ok3, gua malas, gua malas, gua malas. puas? puas? puas? hah ha ha

Kali ni gua nak cerita fasal kisah cita2 gua dulu. Cerita dia macam ni.......
Penonton senyap, Tirai dibuka, lampu2 dimalapkan, lampu terang pula ditujukan ke pelakon utama, Shawn . *gaya2 drama dalam buku komsas tingkatan 2 dulu. hahaha. ok cukup2, dah lah jarang update. mengarut kemain panjang. keh3.

Ok sambung, cita2. Dulu cita2 pertama gua nak jadi power ranger merah. Sebab gua perasan power ranger merah paling hebat. Bila dah hebat, power ranger pink suka. hehehe. Cita2 ni kekal sampai lah power ranger putih datang, dah la lagi hebat, rambut panjang berikat pula tu, cool. Gua rasa kalah, lantas gua pun tukar cita2.

dulu ranger merah lah yang paling disayangi

tapi... selepas kedatangan ranger putih,

gua pun dah malas layan power ranger




Lepas peristiwa tu, gua tukar cita2,  nak jadi polis. Ni pun pengaruh tv, roda2 kota raya. Gua fikir jadi polis ni best, selain dapat tembak2, rakan sekerja pun cun2, penjahat pun cun jugak kadang2. perghh untung2.awrrr. Tapi tulah, mak gua tak kasi gua jadi polis. Takut kena tembak. haishhh


Bila dah besar sikit, gua tukar cita2 lagi, kali ni gua nak jadi pilot. Sumpah cita2 ni bukan sebab pramugari yg cun tu. Sumpah. Sumpah. Sumpah. Dah sebut tiga kali pun lu tak percaya lagi ke? SUMPAH lah oih. Haha, okay. yelah2, sebab pramugari cun gua nak jadi pilot.hahahaha. Tapi malangnya, time gua form 4, gua rabun. So dah tak boleh jadi pilot.


Last2, course gua sekarang berkait dengan hospital. Pun ramai gadis. keh3. Bila fikir2 balik, gua ni nak kerja ke nak perempuan.awrrrr


 shawn razaleigh
mata berlari liar

88 comments:

  1. ciss..gua bagi rasukan kentut gua pade lu baru tau..

    nak yang seksis jee

    heee

    ReplyDelete
  2. nasib baik lu tak jadi power rangers. kalau tak.........

    ReplyDelete
  3. kt mne2 pon ade pompuan kot.. :)

    ReplyDelete
  4. anisa

    haha, mana ada seksis oih. gua memuji muja ni

    ReplyDelete
  5. wadi

    kalau tak gua dah kawen dgn power ranger pink lah kan?? hehe

    ReplyDelete
  6. kesimpulannya lu mmg gatai haha

    ReplyDelete
  7. gua power rangers pink hhahaha..
    didik wanita, terdidik generasi #tetibe

    ReplyDelete
  8. rerehalim


    hahahhaha. tiba2 je.HAHHAHAHAH

    ReplyDelete
  9. rerehalim


    hahahhaha. tiba2 je.HAHHAHAHAH

    ReplyDelete
  10. aku rasa lu paling sesuai jadik bapak ayam.........

    ReplyDelete
  11. umie

    mcm tu gua kena ngorat lu lah. ke tak? hahha

    ReplyDelete
  12. cikpia

    perghhh. tak terfikir pulak. mcm menarik je. ayam3~ haha

    ReplyDelete
  13. grrrrrrrrrr lu tiruu gua niii...rawrrr! hahaha:P

    tapi gmbr last 2 comel..wewitt2! keh keh keh :P


    <---kim slm kat dy yg gmbr last tew bolehh? bhahaha :P

    ReplyDelete
  14. semoga yg terakhir tu berkekalan la
    -___-"

    ReplyDelete
  15. hahahhah....ko nk jd power ranger terputus urat kentut aku!

    ReplyDelete
  16. eyka

    haha. comel kan? taboleh, nurse tu gua punya

    ReplyDelete
  17. adwa

    hehehe. aminnnnnnnnnn. mintak sgt2

    ReplyDelete
  18. akim

    baik lu layan porn je mcm tu.hehe

    ReplyDelete
  19. kurang hasam punya bakal doktor. eh kawan sekolah rendah lu serumah dgn gua dekat sni ngehngehngeh.

    ReplyDelete
  20. gua dari dulu mmg nak jadi CIKGU hehehhe

    ReplyDelete
  21. dhiya

    hahaha. kawan mana pulak doh? syamir ke?

    ReplyDelete
  22. kemon la shawn.keje ...hgn pandang kot len :P

    ReplyDelete
  23. onie

    baiklah onie, gua pandang hati lepas ni. awwwww~

    ReplyDelete
  24. hai..

    oh shawn..terserlah kenormalan lu..gatai..

    power rangers tu gua tak dapat nak klasifikasikan sebagai cita-cita...

    hehehehe..

    ReplyDelete
  25. cita2 kau nak jadi polis dah sama dengan aku.. cuma terbalik, mak aku suruh jadi polis, aku nak jadi polis sebab nak awek cun, tapi takut kena tembak.

    haha

    ReplyDelete
  26. : interior xtermasuk dlm cita2 lu ke? sadiss *sobsob :,(

    ReplyDelete
  27. marcella

    normal 2 kira ok lah kan.hehe

    ReplyDelete
  28. yang last tu sumpah freaky.

    patung la siaaal.

    ReplyDelete
  29. Dlu dian teringin nk jd power rangers pink,n ade bf cm power rangers putihh. Hihi :p

    ReplyDelete
  30. hoho abg shawn dilahirkan semulajdi gatal .

    sorry to say la bro .
    kahkahkah :)

    ReplyDelete
  31. o0o...pttlah pegi bidang hospital, hehehe~~

    ReplyDelete
  32. shawn... kawen je lah? grrr !
    kesian missa tgk. kesian jgak kt ur future wife... kikikiki

    btw, i'm a nurse. *tetiba. haha

    ReplyDelete
  33. As salam...

    hakhakhak...wa rasa niat dowh!
    tak kisahlah, lu kerja jadi ultraman sekali pun..klu lu mmg cenderung kan fomfuan...lu mmg dpt punya!!..

    *yenadey!..normal lah lu cenderung kat fomfuan..tak kan kat JANTAN plak kan...hahaha

    Nota manis : hope lu sukses dlm bidang yg lu ceburi.

    ReplyDelete
  34. haha..kelakar habis..lelaki x mempengaruhi ke cita2 lu??

    ReplyDelete
  35. arghhh! jadi plak doktor kat bhagian sakit puan. awrrr

    ReplyDelete
  36. arghhh! jadi plak doktor kat bhagian sakit puan. awrrr

    ReplyDelete
  37. dian

    sebab lu lah gua dah tak minat power rangers.hehe

    ReplyDelete
  38. saddila

    haha. gatal tanpa krim gatal.haha

    ReplyDelete
  39. wialayah

    kan??? terbukti gua tak gay.haha

    ReplyDelete
  40. syazrozelt

    kompemlah tak kannn.heee

    ReplyDelete
  41. syirah

    hehehe. patient gua tak kacau beb

    ReplyDelete
  42. mashitah

    mestilah, takkan lelaki pulak kan.ngee

    ReplyDelete
  43. hahhaha dl i sk power rangers pink..siap ada baju lagi tau!

    ReplyDelete
  44. Err,


    mana seni lukis kau shawn ?


    i loiiiikkeee tau !


    AHHAHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  45. nurse tmpat kau seksi tak shawn?
    haha

    ReplyDelete
  46. gua dulu pun teringin nak jadi polis.. sebab bila jadi polis mesti akan dapat rakan sekerja yg hensem.. hahahhaa~~~

    ReplyDelete
  47. bella

    mcm a galak tu kira hengseng ke?

    ReplyDelete
  48. haaa tau pun kau. nak kerja ke cari pompuan ha ? lagi satu . kau kecik2 da stat gtai eh ? HAHAHAHAHAHA ;)

    ReplyDelete
  49. bena

    hahaha. suka hati lah.hahah.awrrr

    ReplyDelete
  50. fieco

    rajin2 singgah okai

    ReplyDelete
  51. adakah shawn razaleigh masih teruna untuk bercerita tentang cita-cita?okbai~

    ReplyDelete
  52. finaz

    sgt2 perlu, gua manusia bercita2 kot.hehe

    ReplyDelete
  53. peah

    gatal lagi salleh yakub. tiba2*

    ReplyDelete
  54. haha btw, selamat mencapai cita² :)

    ReplyDelete
  55. yeahhhaaaa...conclusion nye cita2 kaw sumer mesti ader prmpuaannn...haha..

    ok la 2..mngikut pndpt aq kaw normal bro..HAHA...lme x lyn blog lu...
    bz kate nyer..ngaaaa

    ReplyDelete
  56. mrs asrafovic

    lamo na menghilang nya weh.awrr

    ReplyDelete
  57. rawwwrrr, banyak sungguh cita2nya :D bakal dokter la kmu nanti yah? all the best to you!

    ReplyDelete
  58. semua cita2 kau semua sebab pompuan jeh kan? kehkehkeh

    ReplyDelete
  59. itu dulu nye...skang caner =)

    ReplyDelete
  60. x nak jadi cikgu ke? hehehe...

    ReplyDelete
  61. pic yang last tu macam lain je... toy emmm hahahahaha

    ReplyDelete
  62. cita kegemaran aku tv2 pukul 6 .laa xda dah

    ReplyDelete
  63. hoooooooooiiiiisssssshhhh.... nasib awek hang lawa juga walaupun tak gairah cenggini,, wakakaka

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g