Monday, 19 September 2011

Jenis-jenis hantu dekat malaysia. awrrrrrrrrrrrr


Assalammualiakum.

Kali ni nak cerita sikit fasal hantu. 
Lu orang pernah nampak hantu? Gua pernah. Melambak gila kat kl. 
Ada yang cun, ada yg hemsem, ada pakai spender, ada pakai boxer. Tapi dah nama pun hantu perangai mestilah hantu. Awrr

Dan, kalau lu orang perasan, Malaysia ni banyak hantu. Kalau kat omputeh ada hantu dracula dgn vampire je. Tapi kat Malaysia ada 14riburatuspuluh jenis hantu. So, jom kita tengok hantu2 kat Malaysia

1. Penanggal
Ni perempuan punya species. Jenis hantu ni suka merayau tanpa badan. Badan ditinggalkan dirumah buat santapan suami. Ha hah ha

 sembang kosong dracula dan penanggal

 2.  Toyol
Ni jenis hantu yg korjenya asyik3 nak mengkidnap duit orang je. Hantu ni juga suka main kejar2 dalam keadaan bogel. Mungkin tanpa pakaian, dia orang rasa lebih laju dan pantas dalam tugas harian mereka; mencuri. Ha ha ha

 pembahagian harta sepencarian

3. Orang minyak
Damn. Hantu ke orang? Entahlah. Gua syak ni dalam keluarga toyol. Bogel macam toyol dan suka main tayang2 tiang bendera. Cuma mungkin dia dari bangsa negro. Ok racist sekejap.heh he

 teknik penyamaran sempurna by andra and the backbone *tiba2

4. Hantu karipap
Hantu ni selalu lepak kat asrama. Jual karipap di tingkap aras 3. Fak! 
Dengar cerita karipap inti sardine paling laku ya kak? Apa yang gua pasti, lagi laku dari karipap2 cinta. ha hah ha

 meniaga mencari rezeki halal

5. Hantu raya
Ok. Ini agak serius. Jenis hantu yg tebal muka, tak kira raya aidilfitri, raya cina, raya thaipusam semua dia mencelah. Pantang dapat peluang. 

*Tak tahu gua macam mana rupa hantu raya

6. Hantu tetet
Pertama sekali gua langsung tak maksudkan ni sharifah aini. Jangan salah sangka.ha ha. 
Ok2, jenis hantu ni sgt lucah. Suka betul mempamerkan tetet. Paling tidak bermoral, dia suka sorokkan budak2 bawah tetet dia. Bergurau ke hape weh? Lemas tahu? Peluh tahu? Awrrr3

  tetet serbaguna

semoga tak ada hantu yang marah gua buat entry ni.

p/s: krdt to amallina dangdut/peah utk idea entry ni
p/s2: gabar kak pah dah tukar ke gambar pamela.

chow
shawnrazaleigh

121 comments:

  1. hahahaa...hantu yg last 2 terbaikk weyyy...hantu tetet...mintk2 gua jmpe malm ni...awwww~ bhaha :P

    ReplyDelete
  2. hantu kopek.. hah aku suke hantu kopek je..

    hahahah

    ReplyDelete
  3. kaja

    lu pun nak join eyka jadi less ke hape?

    ReplyDelete
  4. dhiya

    hehe. mintak maap kak pah.hihik

    ReplyDelete
  5. dalam banyak hantu.
    aku rela diserang oleh hantu tetek.
    macam best je.
    hahahha

    ReplyDelete
  6. hoho tetet ?? peluh ??
    haha sengal gile .

    ReplyDelete
  7. hhahahahha..sengal seyh kamu nehh..adoilaaa..hantu tetet terus kann..hahahhha

    ReplyDelete
  8. haha.. teringat citer kak limah tu.. ngee..

    ReplyDelete
  9. hahaha! ade gaq blog yg nak kene saman pasni :P

    ReplyDelete
  10. pink velvet

    hahaha. cuak kejap.hihih

    ReplyDelete
  11. hantu yg last tu 1st dngr mase tgk hantu kak limah haha -___-

    ReplyDelete
  12. kau kalau takde part lucah tak sah kan? grr

    ReplyDelete
  13. Hantu yg mana gaknya yg paling glemer.... ?

    ReplyDelete
  14. haha..wei tak baik ko hantu yg last sekali tu..tergugat kak pah..haha..

    ReplyDelete
  15. mampuss hang kalau kak pah bace ni . hahahha .

    ReplyDelete
  16. hantuuu ~~~ grrrrr

    alhamdulilah tak penah jumpa lg. dan harap2 takkan.. tolong, tanak jumpe.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. hantu kak limah balik rumah mana wei,takdak pon,hahaha :P

    ReplyDelete
  18. weh shawn, saripah aini tu, betul punya ke edit?!

    ReplyDelete
  19. gua suka antu tetet lu.


    wakakkakakaka !!

    ReplyDelete
  20. hai hantu last.. bertudungkan sikalang??

    ReplyDelete
  21. ya ampun, kesian kak pah hohoho

    hantu bonceng xda?

    ReplyDelete
  22. wow...besarnya tetet...tapi tak stim sbb tgk kak pah...hahaha

    ReplyDelete
  23. adwa

    time main nyorok2 tak pernah dgr?

    ReplyDelete
  24. fatin

    haha. gua dah tukar gambar. kakpah dah sound gua semalam.hik3

    ReplyDelete
  25. mirul hakim

    gua amek kat google. lu minat ke apa?euwww

    ReplyDelete
  26. sutera

    gua tak tgk lagi hantu bonceng

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. haha lu memang sengal..

    weh antu raya wa rasa muka dia mcm muka lu jak..aha

    ReplyDelete
  29. hadoii, tergelak2 baca entri ini :))))

    btw, pernah jumpa the real ghost??

    ReplyDelete
  30. ko mmg sial la weh. samakan kak pah cun melecun dgn hantu. damn!

    hahahaha..

    ReplyDelete
  31. haha...untong la hantu last skali..

    ReplyDelete
  32. i tergelak sowg2 baca entry ni hahaha

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. kesian pamela anderson. jadi hantu tetet alaf 21

    ReplyDelete
  35. fara E

    tu je menyerupai hantu tetet,hehe

    ReplyDelete
  36. alip apai

    lu peminat dia ke hapa.hehe

    ReplyDelete
  37. paradise, nick

    haha. rajin2 lah datang weh

    ReplyDelete
  38. baru aku tahu pam anderson tu hantu tetet.... adesss, dahsat sungguh :P
    hahahah

    ReplyDelete
  39. kau ni kalau takde tetet tak boleh ke hahhhh ?

    ReplyDelete
  40. kau dh tukr gmbr antu tetet tu..hahaha.takut ke?

    yg prnh jmpa antu toyol je...;D

    ReplyDelete
  41. cahaya pajar

    haha. kang masuk melodi sapa nak jawab? bhahaha

    seriyus? cute ke

    ReplyDelete
  42. pajar

    hahaha. storylah nanti fasal nampak toyol tu

    ReplyDelete
  43. lau malam ni geng hantu pakat kacau kau sebab ko sensasikan dia orang,ko update ae

    :P

    ReplyDelete
  44. knpe msti ade jenis hntu yg last 2 kt malaysia ni..hahahha

    ReplyDelete
  45. noralisme

    haha. cuak doh.awrr

    ReplyDelete
  46. mashitah

    tak berminat nak jumpa? hehe

    ReplyDelete
  47. mrs asrafovic

    utk membolehkan gua buat entry ni.haha

    ReplyDelete
  48. HAHAHAHAHA!! KELAKAR LAH ENTRY NEH!! hehehehee:P

    ReplyDelete
  49. harap kak pah tak cari anda ye encik shawn..AHAHAHA

    ReplyDelete
  50. dr amirah

    hehe. tak kot. popular lah gua kalau mcm tu.hehe

    ReplyDelete
  51. dh story dh kt aku punya blog...
    ni link dia:

    http://snfajariah.blogspot.com/2011/06/hantupart-1.html

    ni real,no tipu2..;)

    ReplyDelete
  52. hahahaha!
    hantu raya yg tinggi gila tu lahhh...

    biasanya org lukis mst nampak kaki je.

    nice entry

    ReplyDelete
  53. hantu semuanya perempuan untunglah lelaki yer dak...keh3

    ReplyDelete
  54. paling kelakar hantu karipap ngan hantu raya..haha

    ReplyDelete
  55. hantu raya tuh mmg takde orang tau ke macam mana rupa dia?
    -.-

    ReplyDelete
  56. bodoh..hahahahahah lawak gila..hahaha

    ReplyDelete
  57. republik aku

    haha. untung gila beb..awrr

    ReplyDelete
  58. cik fyza

    hantu lelaki hudu, hantu perempuan cunggg

    ReplyDelete
  59. sweet

    lu suka karipap inti apa?bhahah

    ReplyDelete
  60. chemay

    jenis muka mintak duit raya kot

    ReplyDelete
  61. abu

    oih abu, sudah update ka? lama tak singgah..awrr

    ReplyDelete
  62. hantu bonceng adalah hantu terbaru...

    berasal dari perempuan lurus bendol yg rohnya tak tenang....hahaha

    to my new entry - Acapsuur (>,<)

    ReplyDelete
  63. saizuan

    manatah dia dpt stock minyak.seramm2.haha

    ReplyDelete
  64. hehehe patut la si eyka pun buat entri hantu tetek ni . pengaruh lu rupa nya !

    ReplyDelete
  65. heroic

    cepat tepengruh itu budak.hehe

    ReplyDelete
  66. even ni entry dua hari lepas dan komen dah beratus, aku nak komen jugak la~



    kenapa hantu hantu perempuan hot hot, untunglah hantu lelaki kan?


    :P

    ReplyDelete
  67. adrinaqamarina

    manusia lelaki pun untung~




    lalalaa..haha

    ReplyDelete
  68. hantu last tu baru tau huhu..rupa2nya ada kat malaysia eyh?? ish2

    ReplyDelete
  69. wahahah..sengal..yang kak ponti, kak lang ko tak masukkan ke?huwawawa...

    ReplyDelete
  70. mak ai...cter hantu pulak nie..hu2

    ReplyDelete
  71. hahahahaha siot. hantu karipap menjual sampai tingkat 18 klcc? marbeles hantu tuh!

    ReplyDelete
  72. haha hantu tetet.. cumel lak nama panggilan

    ReplyDelete
  73. semue hantu2 ni kenapa cm *****???


    hahahha

    ReplyDelete
  74. : hahaa.. hantu2 nie buat kawan best jugakkan ? (n_n)

    ReplyDelete
  75. hahahahahahhahahah. adoooiii ni hantu buat gelak tahuuuu :p

    ReplyDelete
  76. adesss,,,, sewel kepala cek,, adess

    ReplyDelete
  77. Hantu tetet paling best

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g