Friday, 15 July 2011

Suamiku Curang (ni bukan my first time story)

Assalammualaikum.

Rokiah Shamsuddin dan Jonas Abdullah adalah pasangan suami isteri yg serasi. Baik di ranjang atau di Kajang. *ok apahal gua ni.haha.
Tiada cacat cela perhubungan suami isteri ini, sehinggalah suatu hari, si jiran menjerkah Rokiah.

"eh kiah, laki kau selalu keluar malam kan, dia pergi mana hah?"
"laki aku pergi kerjalah, mana lagi"
"kau jangan kiah, dulu aku pun mcm tu, ingatkan pergi kerja, rupanya pergi mengerjakan anak dara orang, ada perempuan simpanan!"
"ah taklah, aku percaya lah laki aku"



Rokiah gusar dengan kata2 Milah.
Dipenjuru katil. Duduk Rokiah dengan gaya paling sexy. Cuba menggoda si Jonas gamaknya. Kreukk, pintu bilik dikuak, Jonas masuk, tubuh Jonas yang masih basah dan bersalut tuala putih itu dijamah anak mata Rokiah, baru mandi rupanya laki aku. Rokiah menggetap2 bibir halusnya. Tidak tahu apa di fikirannya.
*Ah cukup! lu orang jangan fikir gua nak buat cerita lucah
Tiada sekilas pun si Jonas memandang isterinya. Jonas terus bersiap. Rokiah hampa.

aksi Rokiah yang tidak berbalas


"Abang nak pergi mana malam2 ni ha?"
"eh nak pergi kerja lah"
"Kerja apa bang balik sampai esok pagi? kalau dah bosan, lepaskan je saya ni"
"eh awak ni, dah gila ke apa?"
"Abang ada perempuan lain eh?"
"Makan penampar jugak bini aku ni kang, akukan kerja guard, shift malam, memanglah kerja malam"
"yeke?hehe"

Berburuk sangka kepada orang lain tidak hanya berakibat pada dusta yang besar, tetapi juga akan mengakibatkan terganggu ikatan hubungan. Ha kan gua dah terbagi ceramah.haha


 

p/s: cuba tgk kanan blog gua! hamagadd2, blog gua dah ada like box. cepat like!!!! hua hua hua

shawn razaleigh

106 comments:

  1. hehe.. sabar je la.. kerja suami un boleh terlupa an.. ngee..

    ReplyDelete
  2. mish apple

    hampeh dan hampa bini jonas

    ReplyDelete
  3. hahahaha mongok la bini dye ni.

    ReplyDelete
  4. rara

    hahah. mogok, cuti berbulan2

    ReplyDelete
  5. hahaha.. tu la.. caye sgt ckp jiran2.. ngee..

    ReplyDelete
  6. hahaha...apa punya bini la macam ni :D

    ReplyDelete
  7. nama xleh bla. jonas abdullah. haha :D

    ReplyDelete
  8. hahahah... kesian bini die, da posing baik punya ats katil sekali x kne layan...

    entry yg bersih...

    ReplyDelete
  9. ho3...
    moral of the story..jgn percaya sangat cakap orang..hua3..
    nakal kentut lah shawn nih...!!
    jmput jalan2 ke blog shida..tq
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

    ReplyDelete
  10. gua taknak buruk sangka, buruk beno perangai

    ReplyDelete
  11. seksinya makcik rokiah tuh .

    ReplyDelete
  12. oit... hahaha
    ada jer idea kamu yg wat yien pecah perot..:)

    if suami keluar sila doa kn dia mencari rezeki yg halal :)
    jgn sngka burukk tetttttt

    ReplyDelete
  13. sumpa tak bLey bLah an~ HAHAHA~

    ReplyDelete
  14. pyka

    haha.namapk dah kan implikasinya.

    ReplyDelete
  15. bibi bibo

    2 baru sikit, belum dia buat yg maut lagi

    ReplyDelete
  16. yien


    hehe, betul tu, tu yg gua nak smapaikan

    ReplyDelete
  17. gojes.


    heheh. bini sangsimmg taboleh buat apa

    ReplyDelete
  18. hahaha.. asyik curang ja. bila nak setia... :P

    ReplyDelete
  19. mashitah

    ada rezeki gua buat entry setia pulak

    ReplyDelete
  20. kahhkahhhahhhhhhhhhhhhhhakkkkkkkk

    ReplyDelete
  21. HAHAHAAHHA!

    Penat gelak. Phewww!

    ReplyDelete
  22. amalina

    sampai tak benapas gelak.

    ReplyDelete
  23. "laki aku mana pandai berjoget" HAHAHAHA :DD

    ReplyDelete
  24. ok fine! hahahaha! btw,dah like dah :D *dan lagi promote eh,hehe

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. meaw


    hahahha tq, terharu gila babeng gua dgn lu

    ReplyDelete
  27. hahaha..klaka habis~ yg mokcik yg duk mngata tu x fikir ke..suami akak tu keje guard..haha

    ReplyDelete
  28. syaz

    isteri pun lupa, apa lagi jiran yedak? haha

    ReplyDelete
  29. HAHA!kesimpulannya jangan terikut sangat dengan cakap orang lain..nasib tak makan penampar dengan suami sendiri..;p

    ReplyDelete
  30. HAHAHAHA ! sengal enn ! tp best doe . buat lagi entry cmnie . hari2 dpt gelak best tuu :P

    ReplyDelete
  31. hahahaha..


    dah memang laki nye kje shift malam...

    ReplyDelete
  32. perghh..agak2la bini dia tu buruk sangka tak bertempat hahaha :P


    ok dh like :)

    ReplyDelete
  33. bongek betul..

    haha. laki keje guard mmg r kan.

    xP

    p/s: wa dah tekan lu pnye LIKE box.kui3x

    ReplyDelete
  34. hahah lain kali jangan cepat buruk sangka! :P

    ReplyDelete
  35. ROKETahhh sgt mnggoda...

    HAHAHA...hsband dye kje guard upe nyer..hampeh..

    dpn mmber dye konon2 cool laa...
    pdahal cuak gak suami dye cri laen..hukhuk....

    LIKE disitu..:D

    ReplyDelete
  36. peh hot sial rokiah ni haha

    *artis boleh ah ada like like kahkah

    ReplyDelete
  37. shurazirah

    kalau dpt, best jugak tu

    ReplyDelete
  38. asrafovic

    kurang yakin disitu. anyway tq

    ReplyDelete
  39. hahaha kan dah malu. kiahh..kiahhhh

    ReplyDelete
  40. aku nak baca jer tak nak komen boleh....keh3

    ReplyDelete
  41. repuclic aku

    mcm dah komen je? hehe

    ReplyDelete
  42. adoiii ni semua gara2 kawan dia la ni hasut, haha terus lupa suami shift malam, hehehe

    ReplyDelete
  43. adam idris

    hehe. tak teguh pendiriannya

    ReplyDelete
  44. kau serach apa wehh boleh jumpa gambar tu ? aku search x jumpa ponnnnnn . ke kau search pompuan terkangkang kat tepi katillll ?? ngaku je lahhh . huehuehueh

    ReplyDelete
  45. eka

    hahaha. mana boleh bagitahu, kantoi lah gua disitu.

    ReplyDelete
  46. hahaha hampeh ingatkan cerita luch tadi :D

    ReplyDelete
  47. Abu

    haha taw dah otak lu abu..hihihi

    ReplyDelete
  48. hahaha..tu lah..terhasut dgn kata-kata nista jiran leteww..huhuhu..

    ReplyDelete
  49. pandang kedepan

    aku pun tak tahu aku tulis apa. inesen jugak :D

    ReplyDelete
  50. marcella

    hiihi. akta hasutan la kot

    ReplyDelete
  51. wakakakaka,


    hakim juga rupanya beliau ;)

    ReplyDelete
  52. erk.. kalau ketam dah lama ketam sepit bini mcm tuh. hahaha

    ReplyDelete
  53. amboi??hahaha.kalau gua....hmmmm

    ReplyDelete
  54. hahahahahhaha..kerja suami sendiri pun lupa..apa punya binilah nie..ngeh3

    ReplyDelete
  55. haha..nice story..ak senyum sorang2..tapi gambar tu memang menimbulkan syak wasangka ^_^

    ReplyDelete
  56. m fizan

    haha/ suka kau gambar mcm tu, lain kali aku up kan lagi

    ReplyDelete
  57. hahahahaaahah..

    ni suma gara2 si jiran yg batu api..
    si bini pulak cpt terpengaruh..
    haishh..ape pn tak bley..=)

    ReplyDelete
  58. hahahahaaahah..

    ni suma gara2 si jiran yg batu api..
    si bini pulak cpt terpengaruh..
    haishh..ape pn tak bley..=)

    ReplyDelete
  59. wah ade gak moral of the story cerita lu shawn..ngeh3x.

    ReplyDelete
  60. kejadah pe Fahim n Alin yg reply comment org???kahkahkah...

    lu cm nk nk ingt kan wa je kan???okey..okey..wa terima msuk ke otak wa skang..tq.. (^_~)

    ReplyDelete
  61. Tajuk bukan main,cm haram, hahaha

    ReplyDelete
  62. hahaha hampeh ingatkan cerita luch tadi :D

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g