Friday, 22 July 2011

Shawn bajet orang puteh lettew. Apahal tajuk entry mengutuk diri gua sendiri?

assalammualaikum

ok3. Sedang menaip dengan sangat laju tanpa menoleh kiri dan kanan.  Walaupun kiri gua ada Hanis Zalikha, kanan gua pula ada Lisa Surihani. Gua pedulikan semua itu. Mainan dunia. Gua terus menaip tanpa arah tuju.


Ok apahal gua ni nak cepat sangat.. haha. Malas nak sembang banyak.
Kejap lagi gua nak pergi Pahang, Terengganu, Kelantan. BACKPACKING!!!
Ha? Wadehel is backpacking?

mcm nilah rupa backpacking tu lebih kurang.

apahal gua bajet orang puteh? ha ha ha. 
biarlah. nama pun shawn. *bajet lagi sekali.

Ni, nak mintak tolong lu orang, doa2kan lah gua sampai kat semua tempat2 best yg gua nak tuju. InsyaAllah beberpa hari lagi gua blogging balik.

Tapi, agak2 kalau gua tak balik dan blog ni mula mengeluarkan bunyik2 cengkerik dalam masa sebulan. ha lu relax dulu, jangan fikir gua dah out, jangan nak buat kenduri arwah cepat sgt. ha ha. 
Alang2 dah doa keselamatan tu, apa kata lu doakan gua kaya cepat jugak. hi hi hi


Ya, gadis2 comel bakal bersama gua nanti. Lu orang jangan menjeleskan diri sendiri, tak baik taww. ha ha ha

shawn razaleigh

45 comments:

  1. blah lu..
    kiri kanan ade hanis zalikha dan lisa surihani.

    citt

    ReplyDelete
  2. anisa

    hg tak caya ckp aku ka? haha.

    s: hanis say hai to anisa
    h: haiiii~

    percaya tak?

    ReplyDelete
  3. Semoga perjalanan Shawn Razaleigh diberkati Allah S.W.T..aamiin..

    tak nak doa kan kaya...tak nak nnti lu riak...nnti lu tak ada masa nak updates blog..bila dah kaya..sibuk wat show sana sini..uhuhuhuu...cukuplah doa kan..lu senang..selesa skang dan masa depan...dunia akhirat..aamiin

    apalah sangat klu setakat ole-ole dari tempat jelajah tue kan..walaupun sebotol pasir isi dlm botol air mineral...wakakakakakak..

    Selamat menjelajah..selamat balik semula isi ganja dlm blog entry lu...

    TaTaTaTaTa.. :)

    ReplyDelete
  4. hehehe..kalo kte pky backpack tu nt nmpk bag je, tknmpk kte..anyway,,have a nice and safe trip yaww!

    ReplyDelete
  5. sepet kuku

    hahaha. terima kasih doa panjang2 tuk aku. aminnnnnnn

    tapi, tak kan gua kaya smpai buat show? haha

    ReplyDelete
  6. finaz

    kan?? gua dah kecik comel je. ok perasan disitu

    ReplyDelete
  7. aá lah..apsal wa tulis lu kaya lu wat show..lu bukan retist pun...haha, nampak tak permainannya kat situ...ganja lu bikin wa lalok..mueskeskeskes..

    ReplyDelete
  8. sepet kuku

    ok lepas ni gua kurangkan dose. bahaya sgt lu ni.hehe

    ReplyDelete
  9. tak berat ke eh backpack tu?
    kim salam kat lisa surihani tu.. :pp

    ReplyDelete
  10. berat mata memandang.

    lisa tanya awak dah mkn belum.

    ReplyDelete
  11. ezza

    haha. malu lah i kena ngorat ;p

    ReplyDelete
  12. terlalu tinggi angan-anganmu.. :P

    g r lah jln2.. sana panas.. hitam nanti.. *gaya orang tak bagi pergi.. hihi..

    ReplyDelete
  13. Perasaaaaaaan. Haha selamat berbagpacking. Nak ole2

    ReplyDelete
  14. huhu..selamat bercuti..semoga selamat pergi dan pulang.amin...

    gua ingat kot2 lu dah transform jadi abg ketol2 kat gambar first,kanan sekali.kot2 bajet gitu..hahahaha..(saja, ayat gua jeles lu dapat pergi jalan banyak tempat!!)

    ReplyDelete
  15. izfanora

    biar aku itam, perempuan melayu skrg suka nigga

    ReplyDelete
  16. dhiya

    t1. ole2 tak janji la pulak

    ReplyDelete
  17. marcella

    nak gua kirim slm dekat dia ke? hehe

    ReplyDelete
  18. jangan sampai kena tangkap basah sudah ...keh3

    ReplyDelete
  19. perghh , holiday tuhhh , muahaha xD
    bak mai mamat nsem sorang t ;p

    ReplyDelete
  20. pegi mana tu???
    hati2 tau..kang boring plak ko xda update entri panas2 haha

    ReplyDelete
  21. wahhhh backpacking nk gi mana oiii ?? sah tak mandi selama berback packing tu hahhahahha

    ReplyDelete
  22. semoga selamat pergi selamat pulang.. :)

    ReplyDelete
  23. bila terbaca pasal backpacking, teringat pasal buku hlovate - catatan perjalanan...

    semoga selamat semuanya~

    ReplyDelete
  24. elehh lu memang kuat perasan. haha

    ReplyDelete
  25. mana cengkerik? tipu tipu tipu

    ReplyDelete
  26. selamat bercuti....kongsikan pengembaraan shawn dengan kami di sini

    ReplyDelete
  27. hahaha... safe journey beb!
    enjoy your day.. ;)

    ReplyDelete
  28. nak je hanis ngan lisa duduk kat situ..hahaha..

    selamat berjalan2 :D

    ReplyDelete
  29. ada ashley cole dekat gambar backpacking kau tuh . cer tengok betul2 wehh . hahha

    ReplyDelete
  30. hahaha xpe2. kalau blog ko ni bersawang, aku tlg la cuci sikit2. haha.

    smg dapat jumpa lisa dan hanis zalikha. haha

    ReplyDelete
  31. cehh bajet omputih plak eh hahaha

    ReplyDelete
  32. weyyyyy ! datang PAHANG singgah umah aku okeh org perasaan putih! HAHAHAHA ;)

    ReplyDelete
  33. lisa surihani berada di sisi guwa sekarang..rozita che wan pon ada sekali..

    datang kelantan..singgah la sini :)

    ReplyDelete
  34. saya nak kirim, sex dolls .

    saya ulang. sex dolls . bukan sex doll . plural di situ . jadi saya mahu banyak .

    tidak lah banyak . setakat tiga saja .


    nanti tolong inbox no akaun ye .

    thanks in advance .


    satu lagi , semoga perjalanan diberkati Nya , Ameen .

    ReplyDelete
  35. oh semoga engkau selamat pergi dan selamat kembali..

    ReplyDelete
  36. hoii terengganu ! jgn lupa singgah umah gua oke

    gua xsmpai ati nk wt kenduri arwah utk lu T__T

    ReplyDelete
  37. blogwalking sana sini..terkena rasukan kentut blog nie..haha..

    awesome! follow sini!

    ReplyDelete
  38. cepat la balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  39. all the best la kawan..

    aq doakn kaw smpai dstinasi dgn slamt...

    amin...:)

    ReplyDelete
  40. pergh...langsung tak pandang kiri kanan tuh....haha....semoga berjalan dengan selamat.

    ReplyDelete
  41. adakah hanis zalikha n lisa surihani akan dibawa sekali? tu la persoalan yg timbul bila baca entry nie...hurmm~

    ReplyDelete
  42. nak p kelantan?? kelantan negeriku

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g