Saturday, 25 June 2011

Nak Bogel Pun Boleh

Assalammualaikum

Semalam gua pergi downtown cheras, lalu sekolah lama gua. ASiS (alam shah science school).

Sekolah ni semua jantan, yg betina: cikgu, makcik kantin dgn cleaner je. dan mungkin 3,4 ekor kucing betina gatal yg asyik bunting. 


sekadar hiasan


Bagi gua, sekolah ni damn best, sebab semua lelaki. Sial. Gua tak gay. 
Kenapa gua suka sekolah semua lelaki? sebab lu nak buat apa2, lu tak payah nak cover macho ke-yusserghy-an lu. Buat relax sudah. Tak ada nak malu2. *ok dah tahu tujuan gambar hiasan

Contohnya, lu nak pergi kelas, baju tak payah gosok pun tak apa, spender? tak payah pakai pun tak apa. Biarkan burung merpati lu hidup bebas. Hak hak hak

Dari perspektif kentut pula(perspektif beb), lu kentut la sekuat mana dalam kelas, takkan ada member nak mengutuk, mengaum kat lu punya. Silap2 dia balas mesra kentut lu tu. Haha. Boleh kata macam bersembang guna kentut gua cakap. Kalau dengar potpetpotpet dari luar kelas tu, ha tu bukan perempuan bergosip, tu budak tengah lawan kentut. Bergaya tak, bergaya tak?haha


 contoh sembang kosong

Ni gua bagi contoh sekolah lain yang satu jenis juga.

*seseri, saser, MCKK dan sekolah hanakimi tu

So lepas ni, agak2 anak lu dapat offer sekolah satu jenis macam ini, kompem, jangan fikir panjang, packing, bungkus terus pilih loker, katil asrama. Kompem tak menyesal punya.

p/s:
1. Antara produk sekolah gua yg paling berjaya Hamzah ian. Relax je main ym dgn lisa surihani sekarang. Berjaya tak? Bikin panas betul.
2. Sekolah semua perempuan dia orang suka buat apa eh? Hhmmmm..


shawn razaleigh
merapu lagi

71 comments:

  1. kiranya, setiap kentut budak asis ada maknalah..hahaha. tak boleh blah siot

    ReplyDelete
  2. sekolah semua perempuan? heh rahsia plak. batch asis tahun berapa nih?

    ReplyDelete
  3. ergh..
    balas2 kentut pulak.
    ahaha

    ReplyDelete
  4. Dhiya fariza


    haha. gua boleh teka kot.
    batch05

    ReplyDelete
  5. true kot.bile tengok budak2 EC *huehue* balik skolah,terus pasang niat nak cari pkwe mcm dorang.lala

    ReplyDelete
  6. hahah ,
    laa , sme skola ngn hamzah upenye .

    ish , korang ni bt pncemaran udara la , suke2 je lepaskan bau2 mcm tu . haha

    ReplyDelete
  7. bibi bibo

    utk seimbangkan bau perfume yg berleluasa sekarang.

    ReplyDelete
  8. hahahahah...
    i dulu sekolah perempuan.. semua perempuan, dari cekgu, makcik kentin, makcik cleaner, sampai guard pun pompoan jgk...
    mmg best,sme la mcm you, pg kls x pyh nk lawa2, x pyn nak cover2, kentut pun main lepas je...
    WOW!! gile laaaa, nk buat entry psl bnd ni gak....

    ReplyDelete
  9. kjharun


    hahaha. lu pun rasa best dia kan.. heaven gila bebbb

    ReplyDelete
  10. shazrizal

    bergaya gila kan game ni

    ReplyDelete
  11. gua xde pglmn skolah pompuan2.

    skolah laki2 penah, gua sorg je pompuan yg laen sume laki. lu boleh bayang x skrg? kehkehkeh

    cg pn sekali lawan kentut lg hebat kan? bwahahaha

    ReplyDelete
  12. sekolah semua perempuan mensmackdown guru sendiri amat digalakkan . kau hade ke ?

    ReplyDelete
  13. gua dulu sekolah cmpur2,,gua men balas2 kentut kat muka ja..br heaven...keke

    ReplyDelete
  14. hahahaha.... hamzah disalahkan.. hahahaaha

    ReplyDelete
  15. eip..x baek kate kucing betina gatal.. yg kucing jantan pon ape kurang nye... hahahaha

    ReplyDelete
  16. MR NS


    itu pun acara menarik yg kami amalkan

    ReplyDelete
  17. siti mashitah


    haha. tak. gua meng-upkan dia.

    ReplyDelete
  18. mcm2..haha.best ke sekolah lelaki sahaja?

    ReplyDelete
  19. nti msuk maharaja kentot :D BAHAHAH

    ReplyDelete
  20. HAHA..aq agk ktinggalan..
    sory late fly cni....line BEROkBAND agk mnganggu hidop aq..

    aq suke entry ni dude...
    bapak giler hebat...
    sembang2 kentut..
    aq suke..!! aq suke..!!


    list ayt ko yg wat aq kne rasok:
    *ke-yusserghy-an
    * 3,4 ekor kucing betina gatal yg asyik bunting.
    *Sial. Gua tak gay.
    bersembang guna kentut

    ReplyDelete
  21. gua taktau sbb gua sekolah campur2 haha.

    ReplyDelete
  22. lawak gila....macam nak je masuk sekolah tu....boleh? hahaha

    ReplyDelete
  23. euwwww....hahahaha...

    ko jgn,skolah aku wajib kan budak laki pakai spender kot,sebab aku sekolah campur..hahaha

    ReplyDelete
  24. euuuw lawan kentut! hahaha

    ReplyDelete
  25. aduhh lawan kentut?hahaha

    owhh awk junior terbang tinggi tinggi la ni yeaa?patut mcm serupa je :P

    ReplyDelete
  26. tak boleh teka la. haha. tapi asis satu lah slack, bila seseri masuk sekolah korang time ada program, boleh plak korang men lambai-lambai manja dengan bertuala. aduh CANCEL haha.

    ReplyDelete
  27. Wow budak ASIS

    Kalau sekolah satu jantina ni mmg best oh,buat semua benda tak yah cover-cover

    ReplyDelete
  28. patutlah bau kentot korang sampai sekolah sebelah...:D

    ReplyDelete
  29. tak pernah tinggal asrama..tp dpt banyngkan msti best..:)

    ReplyDelete
  30. mrs asrafovic


    haha. tq, lu siap list kan yer??? hihihi

    ReplyDelete
  31. Ezan idma


    tak apa, skearang lu dah tahu

    ReplyDelete
  32. aisyah aina

    kami mmg nak tunggu perempuan masuk.hi hi

    ReplyDelete
  33. vampire louvex

    haha. mcm tu tak terjagalah kemandirian spicies

    ReplyDelete
  34. sutera kasih


    tak2. kita orang satu batch

    ReplyDelete
  35. Dhiya fareza

    dulu kalau seseri masuk mcm tgk awek dari surga. fewitt. mana leh tahan

    ReplyDelete
  36. zul,

    saja nak share dgn budak2 teknik kl

    ReplyDelete
  37. ABU

    best bu, tapi tinggal kat rumah sendiri mestila lg best.hihihi

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. sekolah semua perempuan suka gossip gaduh2 tarik rambut :P haha..tak kurang jugak yg main batu seremban main congkak main kejar2 kut..:D :D :D :D*joking!*

    ReplyDelete
  40. fuzzy

    haha. keperempuanan lah mcm tu

    ReplyDelete
  41. wa pon skolah sume pompuan..assunta p.j hihi..mmg best..nk terkangkang, nk kentut kuat sume lepas selumber kodok je..tp jangka mse pjg nye..smpai dh besa tak leh kawal kentut tu yg dh biase kuat time skolah2 dlu..adehhh..

    ReplyDelete
  42. asiah

    patutlah komen lu ni ada sikit2 bau kentut. haha. jgn marah, orang nak kawen tak baik mara2.hehe

    ReplyDelete
  43. apadahal Shawn Razaleigh..wa tahan maki+gurau kasar la..keh3..bia bau kentut jgn bau hancing..bau kentut cpt ilang..bau kencing?..haha..kechik, aku kompom kawen 2/10 ni tau..nnt wa send kad kasi lu k? ^_^

    ReplyDelete
  44. asiah

    haha. betul2.waaa alhamdulillah. nati gua kasi alamat.

    bdw blog lu dah lama tak update tu

    ReplyDelete
  45. tu la..wa prasan gak wa dh lme xhupdet..bz la skang..ceyyyyhh(cm gampang)..dh lme gak wa peram entry dlm 'edit post'..tungguuuuu...

    ReplyDelete
  46. hahaha.. cakap pakai kentut pn blh ek kechik?? haha

    ReplyDelete
  47. eleh...ko nk kentut dpn haku pn malu...apakah?!grrr~

    ReplyDelete
  48. hahaha..rasukan kentut sangat taw sekolah lelaki nieh.

    ReplyDelete
  49. topek

    aku kena respek kau, brader.haha

    ReplyDelete
  50. haku sekolah sume pompuan...
    bila ada cikgu LELAKI,,MUDA,,SINGLE..mulalah student gedik2..hak3...abistuh dah sume student pompuan plus ustaz2 semua dah tua2...adei

    tp best lah sekolah satu jenis je kan..ha3..macam bebas je

    ReplyDelete
  51. shida

    best gila. bebas mcm burung

    ReplyDelete
  52. agak² kalau sekolah yang mixed, cmane dorang kentut.

    ReplyDelete
  53. owh..skolah asis ke..aku skola tikl..lg best~~haha

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g