Tuesday, 21 June 2011

Lisa Surihani kantoi kentut berduet dengan Yuserghy.

assalammualaikum


gua nak cerita fasal kentut sebenarnya hari ini.
semua orang kentut, jangan malu. busuk dengan tak busuk je bezanya.
Obama pun kentut, Lisa Surihani pun kentut, Messi, Hanis Zalikha, semua kaki-kaki kentut punya orang. purata 14 kali per day tu.



so after this, agak2 lu terlepas racun yang satu ni, dan semua orang buat muka pisey kat lu, lu sound sipi sikit, Sharifah Aini pun kentut la der. ini kan pula lagi gua yang innocent. dan susulkan dengan  gelak syaitan. ngih ngih ngih.


ahh haram betul, takkan tiap kali nak buat entry nak kena cerita fasal kentut. entry kentut, entry kentut, entry kentut. siapa mahu, siapa mahu.
haha. siapa suruh pilih tajuk blog macam haram ni? hak hak hak


shawn razaleigh

p/s: tq follower. cargass betul.

36 comments:

  1. bukankah kentut itu anugerah.
    so..layannn je lah...miahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..kentut-kentut..menarik entry nihh..

    ReplyDelete
  3. sepet kuku

    anugerah beb. gua selalu gunakan kentut sebagai umpan utk gua mengorat gadis2 hot luar sana

    ReplyDelete
  4. aku kenal la ko sape !!!!!!

    HAHAHAHA!

    asal weyyyy ko bukak blog baru ?

    name ko xmenahann weyyyyy !



    HAHAHAHA ;)

    ReplyDelete
  5. bena

    hahaha
    lu diam2 sudah. cucuk idong kang. haha.

    ReplyDelete
  6. cuba lu bygkan anugerah ketut nie ditarik...pehh!!..wa rasalah kan..ramai yg sengsara...uhuhuhu

    ReplyDelete
  7. sepet kuku


    betul. ibarat rumah tanpa tiang.acehhh.hahaha

    ReplyDelete
  8. kuyam

    ubah angin yam.
    tak adahal punya. mula balik. yearh. sila promote dan bagi semangat kat aku :P

    ReplyDelete
  9. fina

    betul, normal2. lu kentut seari berapa kali fina fento. *buat gaya perbualan normal





    hahahahha

    ReplyDelete
  10. adeh,nme blog pn da kentut mestila citer sal kentut ye dak?

    gua membesar ngan kentut. org sekeliling gua sume kaki kentut keh3

    ReplyDelete
  11. amna

    hahah. bersyukur lah begitu kan.

    ReplyDelete
  12. nak kentut,jangan datang dekat aku...tembak kang hahha

    ReplyDelete
  13. apa barang tembak2

    lawan kentut lah.

    ReplyDelete
  14. nelly,

    hehe. rajin2 lah singgah blog ni ok.

    ReplyDelete
  15. kalau tak terkentut nanti kita terbantut tahu....keh3

    ReplyDelete
  16. bila kentut, ada satu perasaan yang membanggakan.

    ReplyDelete
  17. busuk macam cilake entri ni.. kah3

    ReplyDelete
  18. republicaku

    gua ada berkira2 juga lu punya statement ni. ada betulnya disitu.

    ReplyDelete
  19. pyka

    gua malas sembang panjang, kentut lagi enak dari MCD lu tahu? hahaha

    ReplyDelete
  20. kalo gua kentut.semua orang datang rapat2 ngan gua.lu caye tak? haha

    ReplyDelete
  21. lu suke kentut kat blog wa dlu menggunakan blog lma lu..hope kali ni lu kasi kentut yg pling memberansangkan kat blog wa dgn blog bru lu nih..keh3(perghh ayat taska habis)

    ReplyDelete
  22. imran


    percaya. gua percaya pada bakat lu,

    ReplyDelete
  23. asiah

    jadi pengikut setia gua asiah. aceh, dah macam ayah pin rasanya.haha

    ReplyDelete
  24. kentut aku lg terbaik..nak rase???wahhhh..

    ReplyDelete
  25. cik cleo


    apa salahnya main share2..hahahha

    ReplyDelete
  26. wei sapa cakap lisa surihani kentut? jangan main tuduh2 je, kene buktikan..

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g