Thursday, 23 June 2011

Cerita Nora Danish, Nenek Tua Diragut

assalammualaikum


nama gua shawn, yang belum kenal boleh berkenalan lepas ini.
ini adik gua, jai. sanggup buat apa sahaja demi duit.
Kuala Lumpur..
ah cukup, tak payah nak KL gangster sangat.

semalam gua ada terperasan berita nenek tua kena ragut, kalau juta-juta tak apa. ini 1.50sen je kalau tak silap. nak beli layang-layang pun tak cukup ni.
tapi lain lah kalau lu ragut 50sen. dan 50sen tu milik nora danish. nampak lah sikit paedahnya kan. lu nampak tak, nampak tak?  jgn nak tuduh gua bercakap pasal nasi lemak 50sen nora danish. tak ada kaitan. main tuduh-tuduh je lu ni. hak hak hak
contoh scene meragut dalam movie

gua kat sini, nak beri ingat sikit kat peragut2 yang terbaca blog gua. rajin pulak peragut nak main internet ye idak? tak kisahlah.
lu kalau nak meragut, janganlah meragut nenek tua. ragutlah tauke emas ke,  saudagar minyak ke, yusserghy KRU ke, ha kan dah kompem2 kayo.
tapi betul jugak, tak ada kerja yusserghy nak melenggang kangkung tepi jalan dan tiba-tiba diragut.


ah pergi mati. gua ni kalau menaip laju2, gua memang akan sesat, tah apa2 gua tulis.

chow,
Shawn Razaleigh

53 comments:

  1. mentang2 yusri bercinta dengan lisa..sampai nama yusri pon eja macam orang pelat urup r ye,hehehehe..... yesss,betul tu.....nenek pon berkira,warga emas tu....rompak la jackie chan ke(tetiba)...

    ReplyDelete
  2. meaw

    baru fight sikit ye idak?
    part lisa tu no comment, hati masih panas membara, :p

    ReplyDelete
  3. lu ngan yusry kru tue ada citer ke bhai??..madang dia jek lu jadi bahan?...lekss..jgn kenang benda lepas..jalan lurus kat depan...miahaha..eh! wa wat tuduhan ek kat sini?...*ampun*

    Peragut Dessperado jek ragut makcik tua..tak ada ilmu meragut!..

    *jauhi ragut..dosa*

    ReplyDelete
  4. eleh guna gmbar nora pulekk mamat nih . ptt letak muka nenek yg diragut :P
    lepas nih peragut pakat cari nora danish memang salah ko la braderr :D

    ReplyDelete
  5. peragut tu amatur..kat tempat MD,orang pecah rumah tu siap lempang nenek tua sebab barang kemas yang dicurinya itu zhulian.dia da la datang mencurik,bila nak try gadai,tak laku,dia datang umah tu semula dan lempang nenek tu..kuang hajor..

    ReplyDelete
  6. sepet kuku


    gua ngan yusserghy, itu hal lama. sekarang dia dah menang. gua hanya mampu menganjeng.hahaha

    ReplyDelete
  7. diyan

    hahaha. boleh jadi case lak. bahaya2..hehe

    ReplyDelete
  8. marcella


    amboi. tak reti untung, apa kata kita ragut nenek sedara dia balik. rawrr

    ReplyDelete
  9. ragut la selagi boleh. kalau dapat, memang siap kena kasi kaki ramai2.


    heh.

    ReplyDelete
  10. kentut seplastik gua hadap kat muka

    ReplyDelete
  11. wallawe~~ gile nenek tu.. kene ragut 1.50sen.. wuwww byk tu...
    hahahahahah

    ReplyDelete
  12. yg npk 1.50 dder..yg tak nampak???nme pon warga emas..minum anlene pon kne amik Gold nye..eh?kejadah pe ni?ops! ;p

    ReplyDelete
  13. asiah


    hahah. cantik mulut..hahaha. tapi betul gak, dah warga emas, ragut kompemn dpt emas. warga perak apa pun tak dapat.

    ReplyDelete
  14. hahahaha...sengal gak..follow back.wee..

    ReplyDelete
  15. abes r pas ni semua peragut aim nora danish...gara2 baca blog ko neh...hahahahaaha

    ReplyDelete
  16. misz sheyla



    hahahaha. ala. downnn :D

    ReplyDelete
  17. owh.. aku paling takot kali kaki peragut kena belasah.. biasanya sampai lembik.. haish

    ReplyDelete
  18. siti mashitah


    hmm. betul2. lain kali jgn belasah bagi haruman kentut

    ReplyDelete
  19. tngok nora danish, teringat dialog farid kamil dlm citer cuti2 cinta. caner eh dialog tuh?grr ;D

    ReplyDelete
  20. AQ

    hahaha. mcm dialog yg gua bagi tu lah. hikhikhik

    ReplyDelete
  21. agak2 klu ragut lu ada paedah x??
    hahah

    follow lu der..

    ReplyDelete
  22. lu ragut gua

    dapat lah 2,3sen. nak? hehe

    ReplyDelete
  23. HAHA..
    aq suke..aq suke...
    nenek 2 msti bgga klau dye tau lu alert dgn kes dye..
    hahaha..ape pon pas ni aq hope nenek 2 leh ragot pragot 2 balek...
    ape gune peragot 2 dok kt ngare nih klau kte x ragot dye blk..yeahh!!!
    go nenek gooo2!!!!

    c u soon^-^" ade entry bru hallo2 qu yer..hahah

    ReplyDelete
  24. kih2 ..lawak dialog tu !
    :D

    ReplyDelete
  25. nora danish kalau dah jadi nenek orang ragut tak??

    ReplyDelete
  26. layang2 kat pantai trengganu rm15 seh..tak lepas rm1.50 hahahha

    ReplyDelete
  27. hahaha betol tuuuuu...ragut la ko ke lelaki gagah mana kan... haha


    ni ragur nenek yg x bersalah lagi x berdaya tu,,,pikir aaa weiiii....*emo hahaha

    ReplyDelete
  28. haa.. ni peagut yang rajin online datang baca entri lu.. sedap lah entri lu.. hehe.. tp nasi lemak sekarang mahal :D

    ReplyDelete
  29. mrs asrafovic


    ahahaha. lu dah kenapa.hehe


    beres2. esok gua update. hari ni malas.

    ReplyDelete
  30. zul pandang depan



    kalau gua, gua ragut je.hahaha

    ReplyDelete
  31. vampire lovex


    hahaha. sabo2. lu g lah ragut peragut. kan style

    ReplyDelete
  32. eny


    nasik lemak sotong memang mahal. haha

    ReplyDelete
  33. Abu

    2 layang2 ke basikal? kemain mahal lagi

    ReplyDelete
  34. ahahhaha,,,bukan jendul tp jendu ahahhaha

    ReplyDelete
  35. ashia

    ohyeke? haha. boleh tuju lagu?

    ReplyDelete
  36. rgut rm1.50?adoiii laaa,baik g kutip tin buruk then jual,dpt lg byk...halal plk tu.isk

    ReplyDelete
  37. kuyam


    manusia yam, kalau bagi perodua, nak ferrari

    ReplyDelete
  38. apa salah nenk tua tu diragut huhu

    ReplyDelete
  39. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  40. "yusserghy" kahkahkahhhh! lawak kottt

    ReplyDelete
  41. wawa

    haha. 2 belum sughihani lagi :D

    ReplyDelete
  42. hahhaha:PP
    adalah peragut bukak it.peragut hati perempuan.kahkahkah

    ReplyDelete
  43. kesian nenek tua nak diraagutnyee.
    ragut lah yang banyak2 duit tuh kan.
    nenek tua bukannye ada apa sangat
    -.-

    ReplyDelete
  44. nasi lemak nenek tu 150 sen kottt. haha lagi mahal dari nora tu.

    ReplyDelete

r k g fb like

r k g